evt :D bordoydu galiba
Printable View
ahuuha laz bi eleman kullanıodu sen demi ordamıydın patlarken :D
malak malaks mal hepsi bi arada demekki s vırajında ilginç insanlar var cekırdeği demLık cayı aLan gelmiş hayalinde biLe göremediği arabaları..orda da ne salak sacma kazalar oluo babasından araba kapan orda yan vercem die salak salak haraketler yapıolar denıze ucan cıkmadı haLa..
bizde cekirdegi kolayi aldik gittk nolcak ? cok genel konusuosnz..
halbuki biz adaları seyrediyorduk :D
bitanesi denedi ama başaramadı ...
http://img245.imageshack.us/img245/4...2007377ws5.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/337...2007378qx1.jpg
Kartal Team
Part1- http://www.youtube.com/watch?v=5wnxdGsMh-Q
Part2- http://www.youtube.com/watch?v=hMepoqp3IrI
Orda kaldırıma,çimliklerin oraya kaç kere araba çıktı ona rağmen cesaret edip oturanlar var ya bilmediklerinden oturuyolar yada cahilliklerinden.Ben sahilde yürümeye korkuyorum şahsen.Bugüne kadar orda kaza yapan arabaların insanlara vurmaması,karşıdan karşıya geçenlere vurmaması büyük şans zaten.
adam masa getirmiş ne diyosunuz siz:) tawla falan tam piknik alanı :)
yanimzda bi aile wardi cay falan tam tesisatlar ztn ufak cocuklarida yatiodu yastik yorgan falan :D
komik mi şimdi ?? ne geçio elinize elfreni çekiosunuz ama ölse biri neolucaktı mal mal kaldırımda oturutolar herkes succlu burdaaa komedilik bişiyok
Bu Astralı arkadaş malesef vefaat etti. Biz gittiğimizde yaşıyordu ama hastaneye kaldırdıklarında beyin kanamasından ölmüş. O sırada polisler ve ambulanstaki doktorlar yaralının arabasındaki 20 milyonu sen al ben aliyim ben almam sen al tartışması yapıyorlardı. Bırakın parayıda hastaneye götürün diyince biz biliriz napıcamızı dediler. Gördük naptıklarını. İnsan hayatı 20 milyon.
yazık o kadar kişiye
caddede dün gece hem kaza hemde fena olaylar oldu.. kaç yıllık caddeliyim ben 12-13 ekip arabasının caddede terse kapatıp gittiğini ilk defa gördüm !!
saolsun çekip çekip gazlamaya çıkmışlar elektirik direğene çıktılar,bende tam 10 metre önünde fridayste arabayı park ediyodum gece 1 gibi biri kafasını cama falan koymuştu.. neyse arkadaşlarıda geldi 7-8 kişi oldular ilk gelen ekibe ne bakıyosun lavuk tarzı konuşmaya başladılar.. 5 dakika sonra polislerle dalga geçip taciz ettiler ve film koptu !! yemin ediyorum en az 12 ekip vardı ve çocukların analrından emdikleri sütleri geri getirdiler..ben caddede böyle bir dayak görmedim.. senmisin polisle dalga geçen ve vuran gibisinden futbol topuna vurur gibi vurdular.. o sırada birisinin babası geldi polislere silah çıkardı vs.. cidden cadde tarihinin en büyük olaylarından biriydi.. =)
biz tam o sıra ona bakarken kız arkadaşım aradı çabuk gel arabanın yanında araba yan döndü kaza oldu diye !! bi kazada orda oldumu ordada kavga çıkmay bşladımı,cadde yolu tamamen kapandı falan.. ama dün gece heryer apachiydi heryer !! demek bu S yüzündenmiş,artık hiç bakmadığım için oralara..
neyse dün gece cadde sakattı sakat bişey olmadan yırttı hem arabam hem ben :)
haa buarada.. bu sitede benim kadar Si bilen çok az kişi vardır çok net ve doğru birşey yazıyorum..
S virajı 2004 yılında düşüşe geçip 2005 yazında bitmiştir .. çünkü heryeri "amele" kaynamıştır ! hepte söyledim o süperzekalar yüzünden birçok can gitti ( kendi canları nereye giderse gitsin umrum olmaz ! ) ve halaa utanmadan bunu yapıp birde düzgün insanlara salça oluyolar !!! ha ayrıca bu işi bilen ve severek yapanlarından bu süperzeka arkadaşlar yüzünden bu işten soğumalarıda cabası !! kısaca S virajı = amele virajı !
hahahah vallalha ya kameraman tolgayla gezerdik:)
kumburgaz iyiydi piyasa gayet güsel :)
Karşıda oturan arkadaşlarımız adına üzülüyorum valla... :) Allah kolaylık versin avrupa yakasının gözünü seviyim
bu karelerde gördüğümüz insanların hepsi o yuvarlakta yanlayanları izlemek için mi beklio ? şaka yapıosunuz di mi :D bizim açın havanın arkasındaki çimlerde oturup konseri beleşe dinleyenler gibiler haa :D
vay be meşhur S virajı olmuş mesire alanı...
pel sewme bence bızım yakayı bızım caddede hergun kaza oluyo ölümlü kazaada oldu gozumusn onunde zamanında sabah 2 araba yıne bırbırıne gırdı cou arakdas caadeyı bılıolare cok ta tehlıleklı olmaya basladı aslında bızım buralarda yawas yawas onlem almaya baslamaları lazım
ett bu akşamki S ciler yoklama yapalimmi ? :D
bu akşam S yıkıldı resmen yaa hayatımda bu kadar gülmemiştim :D
polis abi çak çak çakk :D
kaç saat bekledim bi tırt olmadı gittim :D
ya arkdaslar biz oraya gelioz 2-3 arkdas biliom etrafimda techciler war ama tanimiorm dier haftalarda bi nokta belirlesekte tanissak sizlerler nasi olur :D
Polis çekicisi otoparktan gelırken ters yönden :D bitane memur trafiği kesti,arkadan biri bağırıyo Dayııı başlat hadi yarışı başlat dayııııı..En sonunda çıldırdı ztn polisler milleti kovalamaya başladılar ahahhaha