valla baya kalabalıktı kimin eli kimin cebinde belli değildi :D
Printable View
valla baya kalabalıktı kimin eli kimin cebinde belli değildi :D
ya galiba sizin grup bizim sagimizdaydi :S kola içtinzmi siz kaldirima oturup :D
1 2 ay once bı sıyah 106 geldı s'e polıs durdurdu bunu
ehlıyet ruhsat dedı buda sen kımsınkı benım ruhsatımı ıstıyosun deyınce orda duran dıger polısler yanına gelıp bu kadar ınsanın ıcın taskınlık yapma adam gıbı ver ehlıyetını dedı bu yurdum ınsanıda aynen sole bı cumle benım arabama ceza kescek polıs daha anasından dogmadı dedı basıp gıttı herıfcıoglu aradan bı ay gectı bazı forum sıtelerde cezaları gordum plakayı almıs tabı polıs yazmısta yazmıs 400 den ufak ceza yok en az on tane vardır.sozum ona ordakı gıder yaptı polıslere ama sonuc ceza yagmuru ordakı ınsanların hepsı ezık ınsanlar hatfa sonu eglencesıne gelıyorlar bırı dusunmuyor o karsı evlerde hastamı var cocukmu var.bu ezık ınsanlar duyarlı ve bılınclı olmayı ogrenmedıklerı surece bızler bunların yuzunden zor durumlarda kalmaya devam edıcez
Sırf şu S'i görmeye gelicem İstanbul'a walla neymiş bu S ya
herşey çok güzel başlamıştı..polisler gelmiş az insan var diye gitmeye başlamışlardı...http://img292.imageshack.us/img292/5764/img0664ee4.jpg
sonra tribünler dolmaya başladı yavaş yavaş....
http://img292.imageshack.us/img292/1879/img0681gq5.jpg
sonra yanlayanlar geldi..el freni falan full başladı...
polisler tekrar geldi..herkesi dagıtmaya başladı..hatta çimenlere oturmuş bisikletli gençleri bile.halbuki onlar sadece oturmuş bakınıyolardı...
http://img292.imageshack.us/img292/6257/img0655sg5.jpg
sonra polis çevirme yapmaya başladı.
http://img292.imageshack.us/img292/788/img0699se9.jpg
bizde ufak ufak oraya kaydık neler oluyor die..hatta resmin sol tarafında cem ile selçuk çok mutlu bakınıyolardı...:D :D
http://img292.imageshack.us/img292/4615/img0703jr8.jpg
sonra etraf kalabalıklaştı.insanlar kaldırıma sıgmadı.yollara taştı.polisle beraber çevirme yaptı...
http://img292.imageshack.us/img292/534/img0709mo3.jpg
artık insanlar ve polis o kadar kaynaştıki polis arabalarına dayandı millet.bizimde görmek istedigimiz görüntü buyduvatandaş polis elele.egzoz,film vb. yasak diil..:D.vatandas sigaralarını yaktı.geçenleri izledi..polis zaten çevirmeyi bırakmış ne yapsak die kara kara düşünüyordu..
http://img292.imageshack.us/img292/1456/img0713cb0.jpg
bundan sonrasını resme alamadık..çünkü polisle vatandaşlar arasında olaylar çıkmaya başladı....bundan sonra polisler sinirlendi ve biber gazını eline aldıgı gibi insanları kovaladı..bizde o sırada kaçtık.....sonrasında etraf dagıldı..ama hala ısrarla oturan vatandaşlarımız mevcut..:D :D :D çevirme aynen devam etti..
ahahahahhahahaha çok iyi ya hiç güleceğim yoktu harbiden şuna bak ya yaslanmışlar fln polis arabalarına kenara geçmişler fln çok iyi ya helal olsun abi
yahu bizim bankta sol tarafta bi grup vardı onlar sizmiydiniz?
olum yaslanmayı bırak polis arabasında hatıra fotografı çektiriyodu millet.....sonra bi ara polis sinirden gülmeye başladı.bıraktı herşeyi.polisin önünden herkes gazlayarak geçti..vatandaş tutturdu polis havaya atcaz seni die..ordada bi karışıklık yaşandı...:D :D :D
Geçen haftaki $enlik bamba$kaydı ama ya :)
Bostancı Otorpark geçtiğimiz senelerde baya curcuna oluyordu, poliste öle fena stratejik baskınlar yapıyordu. Arakadaşım anlatmıştıda bir gece gelmişler gene polis megafonunda kısık sesle ilereki araca iyica kapat çıkışı kaçamasınlar deyince içersi baya bir karışmış :)
Oranın çözümünü çıkışı kapatıp paralıya çevrmekte buldular, ama S için çözüm bulmak çok zor...
hayatımda gördüğüm en karambol çevirme :D
Emre dün beni aramışsınız bu yüzdenmiydi yaaa bilsem gelirdim evde içiyoduk arkadaşlarla kafa güzel telefonu bulamadım :D :D :D bugün evdeyseniz gelicem olm döndüm tatilden artıkın.Tolghham resmimi cekicek hem :D
RX7 Burak: (tampondaki hks yazısını göstererek polise şunu der) Abi burda ne yazıyo? HKS
(egzosu göstererek) Burda ne yazıyo? HKS hipower...Sen bu arabadan hiç gördün mü? Bu araba HKS marka...
vay be Burak helal sana 40 yıllık rx7 yi hks marka yaptı :D:D:D
yaaa burak yaaa :D hahahahaha olm yanlız bırakmışınız çocuğu bu yönteme başvurmuş o da naabsın :D
hahahahahha
bundan sonrada otopark a dipgaz gitti rx7 ondan sonra koptu film zaten herkes dipgaz geçmeye başladı çevirmeden hahahaha
harbiden ağlanacak halimize gülüyoruz yaa ağlıyım mı güliimmi anlamadım:)
suana kadar gecirdiğim en eğlenceli cts idi heuhuehuhe.... gaza gelenler...... cocuklarıyla cekirdek 'citleyipr' seyreden insanlar....cemin ilginç yorumları, emre'nin "abi ben basınım bnm özgürlüğüm var çekerim' demesi ikide bir, gürsel'in--ki kendisi bnm sevgilim oluoooo--
orda bni yanlız bırakıp sürekli 'olayın içine' girme isteği, selçuğun rx7 yi gördüğünde yaptığı hareketler, gökselin baş ağrısının rx7 yi gördükten sonra geçmesi..... gecenin sonunda bizden birinin kim olduğunu hatırlamıorum " abi para versek bu kadar eğlenemezdik" demesi gercekten öleydi mükemmeldi....
onu diyen bendim begüm bi yere oturmaya falan gitcektik hahaahuh ondan dedm ne güldük ya :D
ehuheuheu tahmin etmeliydimmmm.... gecenin adamısın yaniii heuhuehe
gecenin adamı buraktı hakkını yemeyin çocuğun :D
Burak: "Of ne şekil yaptım ya.. bütün S hasta oldu bana :) ben bu gecelerin adamıyımmmm ":P
way özteriyaki boyz s'te sahne almi$ yine :D
saçma olan şeylerde wardı tabi full fiberli arabalara geç diyip sadece eksoz ucu olan corsayı bagladılar baya bi ilginç ..
kaza olucak insanlar olucekki motorsporlari geli$icek temde neyi zorliycaksin herkes senmi duzde gaza basip mutlu olsun :D viraj lazim simdi yine herkes itiraz edicek ama bu boyle ulkelerin gecmi$lerine bakin bizde onlarin 10da 1i kadar adam olmedi daha zaten eski hizli adamlar yok arabalar yeni annelerimizin arabasi abs ebd felan var kazalarda yeni tip yani topac olup kaldirima vurup takla atan yok understeere ayarlanmi$ arabalarla kafadan kayiyo herkes limiti cok a$an kafadan veya yandan cakio hizli gecen 2 araba var oldurucek tehlikede 1 mini cooper s 1 toyota carina baska hizli adam gormedim ordan gecen orda kaza yapan olursa bu suratlerde bravo derim bende zorlardim butun sahili bazen tuzlaya kadar ama gece 4,5ta cikardim kimse olmazdi bu polis'e kafayi yedirtelim eglenelim bisey degil yani oranin yerli halkini rahatsiz etmekten baska ayip aslinda ama olsun biyerden patlak vermesi gerekiyo bunun..
gece 10 gibi falan teyzemin biri geldi cok iyiydi..
teyzem: ne var burda?
-bi grup apartman görevlileri: yaruş var deyzee yaruşş
teyzem: haaaaaaa F1 var demek burdaa
-bi grup apartman görevlileri: yog deyze yogg bu gençler yarışıyı bıralardaa
teyzem: heee sizde onu izliyonuz?
-bi grup apartman görevlileri: hee ev sıcak napalımm işte gelip izliyos heycanlı olıyı biliyinmii
teyzem: oldu oldu ii eglenceler size
-bi grup apartman görevlileri: saol deyzem saol..
-bi grup apartman görevlileri: Laaaaaaaunn gokhuannnnnnnnnnnnnn ahende böyle bögreceksinki deysun denyovv
-bi grup apartman görevlilerinin eşleri: len olum otomopil falan çarpçak orda durmayınn çimdede oturmayın isal olacagınızz laaaaa
-bi grup apartman görevlileri: laaaaaaaaaunn gokhuaaaaaaaaaaannnnnnnn
-bi grup apartman görevlilerinin eşleri: bagrışa bak hemende belli ettin (memleketini söyledi ama söylemiyim ordaki bi olayı anlatırken tartışma cıkmasın) :)
cok eglenceliydi cok...
Hele bi grup vardı agrı dagı etegi calıyodu cep telefonlarında 2 side aynı anda çalmaya başlıyo tey teyyy
ben haftaya olumlu kaza bekliyorum s'te ben yurdumu biliyosam haftaya biber gazini alir polise sikar :D
gerçek olamaz bunlar yaw:D:D:D:D elemanlar kastamonulu heralde yazdıklarına bakılırsa
haftaya çevik kuvvet gelir die tahmin ediyorum....:D
polis üzerinde kocaman potenza adrenalin yazan reklam arabası 350z cabrio bile çevirdi :D
haftaya bizde sucuk yapalım cimlerde ahaha
sercan heyecanlandım bu son yazdığına :D duygularımla oynama :D
hadi orası istanbul, s var cadde var öyle yer..bizim ufacıııık alanyada evin önündeki döner kavşakta takla atan, bizim karşı galerinin önünde spin atıp caddenin bizim tarafına mı geçen galeriye mi dalan ararsın, ne ararsan var burda bile..apaçi çok fazla ve artıyolar gitgide:(