Hoop abi emekçi işin içine giriyorsa beşiktaşta girmiş demektir.O yüzden HALKÇI ECEVİT diyim ortamı yumuşatayım :D
Printable View
Karaktersiz schuster :).Gerçi bu yönetim kimleri yemedi tayfur mu kalıcı olacak beşiktaşta?.Yönetim gitmedigi sürece ben beşiktaşın şampiyon bile olmasını istemiyorum avrupada bile başarı göstermesin bu takım.Bu zamana kadar hiçbir kulüp başkanı ya da beşiktaşın başkanı çıkıpta ''beşiktaşın bana şu kadar borcu var''dememiştir.Babası zaten güvense ogluna dükkanın başına oturtur.Yıllardır gelen beşiktaşlı duruşu vardı bu kulüpte onuda bu yönetim bitirdi.İnşallah SEBA'lı günlere geri döneriz :)
ben zaten fenerbahçe bütün maçları satın almıştır demedim.ama çok bariz ağırdan alan oyuncular oldu ve fazla değil 2 hafta sonra biz oynadık aynı takımlarla ve bu oyuncular olağanüstü performans sergilediler :)
antep maçındaki örneği verdin penaltı değil dışarıda dedin doğru dışarıdaydı.
buca-fb maçında enisin dirseğine çarpan top penaltımı peki?maçın kaderi değişti.
örnek verirsen bende bir çok örnek verebilirim merak etme.sen belki 3 örnekle takılır kalırsın ben sana 13 örnek gösterebilirim:)
yani hakem hatası vardır şaibe yoktur diyosun.neden hep aynı takımlar için lehte ve aleyhte kararlar çıkıyor bu hatalar neden hep aynı takımlara yapılıyor bunlar hep soru işareti oluşturuyor dolayısıyla
varsa Emre'nin yaptığı bir yanlış kanıtlansın cezası neyse verilsin. Yapmış olabilir. Takımdan mı atacaklar ne yapacaklarsa yapsınlar. Ama o takımda canını dişine takıp köpek gibi koşan oyuncular var. Sen Fenerbahçe diye genelleyerek onların emeğine saygısızlık yapıyorsun. Hakem satınalındıysa, karşı takım satınalındıysa kanıtlansın. kesilsin cezası. Kimse istemez öyle galibiyet almayı, öyle şampiyon olmayı. Ben Fener'in bütün maçlarını izledim. Bütün maçlarını çatır çatır oynaya oynaya kazandılar. Lehlerine ve aleyhlerine illaki hakem hataları olmuştur, her takımın olduğu gibi. Yanlış mıyım?
17 takım takımını satıyorsa ( ki bunlar içerisinde 4 büyükler diye adlandırdıklarımız da var ) bunların illaki bi alıcısı çıkacaktır.. maç yaptığımız takımlar trabzon diye bağırırken sıkıntı yok ? ama buca maçında santradan yürüyüp gole giderken defans yere yatıp kafayla topu çıkarmaya çalışınca güzel :)
bunca fenerbahçe düşmanına ithafen volkan demirelin bir lafını söylemek isterim ki :) ;
VOLKAN DEMREL BZ BZE YETERZ HELAL SANA VOLKAN | Facebook Video indir | Video izle | Video Payla | Dinle
Performans konusunda ben de zıttını düşünüyorum. Antep, buca bizim maçta tabir-i caizse köpek gibi oynadı. Keza bursa, gs öyle. Ki GS ligin en iyi oyununu oynadı. Bunların sizinle olan maçlarında aynı hırs yoktu.
Buca maçındaki durum aklımda değil, youtube'dan bulabilirsen objektif yorumumu yaparım. Ben fanatik değilim, şampiyon olamasak bana ne giren olur ne çıkan. Gördüğüme görmedim demem.
13 örnek diyorsun ya, luganonun atılması gereken pozisyonları da sayarım sana; çok kritik maçlarda lugonun pehlivan gibi yere düşürülüşlerine penaltı çalınmayışını da. Ki bunlara alem-i cihan penaltı diyor..
Ben bunlara hata diyorum, sen şaibe. İşte farkımız bu.
Bu arada hala sorumun cevabını bekliyorum
Alıntı:
Ha bir de Federasyon diyorsun ya..
Azıcık araştır, azıcık öğren.
Bak bakalım Aziz Yıldırım başkan iken Fenerbahçe kaç kere şampiyon olmuş, kaç kere Türkiye kupası almış?
Bizimse federasyon, bizimse hakemler, bizimse diğer takımlar bir cevaplasana yukarıdaki sorumu.. Belki söylediğin lafın ne kadar tutarsız olduğunu kendi kendine anlarsın.
Bu arada Ahmet sana bir soru..
Sen bunlara şaibe diyorsun ya,
2 hafta önce sivas seyircisi Şampiyon Fener diye tezahürat yapsa, Sivaslı futbolcular Fenerin şampiyon olmasını istiyoruz dese ve Fener sivası yense ne derdin?
Ben sana söyleyeyim.. Satılmışlar, zaten önceden söylemişlerdi derdin. Delikanlı gibi itiraf et bunu..
Biz de o zaman karabüğe mi satılmış diyelim şimdi? Trabzon şikeyle karabük maçını aldı mı diyelim?
beyler sırayla soru soralım Ahmet'e benim mesaj kaynadı arada ya. :) şaka maka 5 gün sonra dananın kuyruğu kopacak. Bu sefer düdük çalana kadar sevinmem yalnız. Geçen sene askerdeydim dünyayla tek bağlantımız lig tv. 2-2 dediler fırladık dışarı sabaha kadar kutladık. Sabah bi kalktım Bursa olmuş şampiyon. hauhau :)
antep maçında haklısın gs maçında bana göre haksızsın.gs sezonun en iyi futbolunu bize karşı oynamıştır bunada bir çok gs lı katılıyor çevremde.doğrusunuda yapmıştırlar büyüklüğü burdan belli olur
lugano deme ya topsuz alandaki videolarını birleştirseler karate filmi çekerler.tekme,tokat,tükürme her türlü tahrik var.bjk maçında ferrariyle topa yukseldiler ferrariye tekme attı havada:)hakem bunu görmedi ama neden ferrarinin ona vurduğunu gördü:)bjk kaldı 10 kişi maç döndü buyrun.
sorunun cevabı ben bilmiyorum fener bu federasyon döneminde kaç kere şampiyon oldu bilemem ama bilinen bişey var tr kupası 30.yılına giriyor :D
Lugano çok yerde atılmalı bunu zaten ben söyledim. Luganonun pozisyonlarını söylüyorsun ya, madem objektifsin antep maçında verilmeyen penaltıları da söyle. Taraflı olma objektif ol ki yazdıklarımız işe yarasın
4 şampiyonluğu var fenerin yanlışım yoksa. 30 senedir de Türkiye kupasını alamıyor...
E hani federasyon bizimdi, e hani hakemler bizimdi? 30 senede 1 defa mı denk getiremedik bizim olan federasyonu, hakemleri kullanmayı?
Canın istediğinde fenerasyon diyorsun. Ama diğer yandan 30 senedir kupa alamıyor diyorsun. Fenerasyonsa 5-6 defa alınırdı o kupa değil mi? Gör biraz sözlerindeki çelişkiyi
http://i51.tinypic.com/25uh8ao.jpg
Aşiğiz sana seni çekemeyenlere İNAT...
trabzon olsun su fenere bızım yasattıgımızı bıde onlar yasatsın..
aykut hoca doğruyu görerek bütün sistemi alex üzerine kurdu, adam zaten oynamadığında atıyor milleti uyutuyor öyle bir adam...
trabzon kısıtlı kadrosuna ve yeteneklerine rağmen çok savaştı etti, şaibe falan geçin bu işleri onlar eskiden olabilecek şeyler artık herşey çok ilerledi yerin kulağı var adamı rezil ederler... fenerbahçe bu federasyonla 1 kere bile şampiyon olamamıştır daha...
son 8 senede de 2 kere şampiyon olmuştur, gönül isterdi ki trabzon şampiyon olsun çünkü şehirde ne kadar istendiğini biliyorum ve mevcut oyun yapıları önümüzdeki sene avrupayı kaldırır vaziyette, açık ve net belirteyim fenerbahçe bu oyun anlayışı ile devam ederse avrupada hüsrana uğrar...
ayrıca aykut hocada ısrar eden yönetimi de kutlamak lazım, yeni malatya olayından sonra ipler kopma noktasına gelmiş fakat yılmayan yönetim herkesi karşısına alarak bu günlere getirmiştir takımı...
hakem vs.vs. hataları herkese 3 aşşa 5 yukarı eşit yapılıyor malesef futbolcu, taraftar yetiştiremediğimiz için :D hakemde düzgün yetiştiremiyoruz pek...
Fenerbahçe , federasyon la iş yapıyor , maçları satın alıyor diyenler .
Ciddi gülüyorum size LİG i satın alıyoruz ama aynı federasyon , aynı takımlar , aynı hakemlerle olan kupa yı alamıyoruz ? herhalde ona paramız yetmiyor paramız kalmıyor dimi ?
Satın aldığımız için 2 defa son maçta şampiyonluğu verdik, herhalde o kadar çok harcadıkki son maçlara paramız kalmadı ?
2. defa son maçta şampiyonluk verdiğimiz için bu maç çok stressli olucak umarım erken bu gol bulururz