fenerlı degılım ama buyuk ıhtımal aklımdan fener gecıyor
Printable View
fenerlı degılım ama buyuk ıhtımal aklımdan fener gecıyor
Cok pis banlanasim warda ben puanlarimi haftaya kullanmak istiorum,tartismayinda haftya guzel guzel laflayalim :D
Evren sana savundugun seyin tersini anlatmak deveye parande attirmak gibi bisi :) ama sewiioruz seni kelim benim :)
fenerbahçe:) bu konu kilitlenir:D
3 penaltı da doğru tamam ama özellikle ilk 2 penaltı süper GEREKSİZdi...
Öyle ya da böyle 17 maçının 16sını kazanan fenerbahçe hak ediyor şampiyonluğu ama bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin SON MAŞ FACİALARINA alıştığımız için, bu sene de bir facia neden yaşanmasın? ;)
Fenerbahçemden yana gönlümm :)
Trabzonun İBB maçında ve geçen haftaki (sanırım Buca) maçlarındaki gollere bakın ya. Geçen haftaki 2. gole, bu ibb maçındada defans oyuncuların baskısına. bir bakın, sonra diyin şike mike vs
herkes kendi takımı dışında yorum yapıyor seviyorum bu ülkedeki futbol anlayışını :D
millet olarak ne yapabildiğimize değilde başkalarının ne yaptığına takılmak süper huylarımızdan :D
sivasspor 3-1 fb
trabzonspor 2-1 yapacağı takımı bilmiyorum.
şampiyon trabzon
yazın bi yere :D
ama tutmazsa çıkarmayın bi daha bu yazdıklarımı piyasaya :D
Tam temiz futbol oynanıyor derken, tam da hakemlere yapılan kötü yorumlar azalmışken. Trabzonlu bir çok kişinin çıkıp televizyonlarda bu şekilde şike iddiaları ortaya atması çok anlamsız geliyor bana. Bile bile mi beklendi son hafta için? Fenerin de her maçını izledim Trabzonun da. Adamlar oynuyor maçı kazanıyor. Hakem hataları her zaman olur ama bariz bir şey ben görmedim bugüne kadar. 3 penaltı verdi hakem yalandan diyor. Abi Marcus bile dedi Lig TV'de %100 penaltı 3 ü de diye. Hırs insanların gözünü bürümüş.
eheh başlarda hiçbir bjk gs taraftarı fenerbahçeyi işaretlemez fln yazılmış yahu hiç düşündünüz mü bu insanlar niye böyle kıl diye :D size kalsa kıskançlık fln ama boş kibir ve egolarınız olduğunun farkına varmıyorsunuz ki en büyük örneği geçen sene sahaya inmeniz. Nedir bu gaz yahu :D ne kadar fb taraftarı arkadaşım varsa %90 ı dereyi görmeden paçayı sıvadı hep :D tüm taraftarlar için söylüyorum futbol dediğiniz bir oyun ya sakin az daha :)
fenerın puan kaybetmesı beklendı ama olmadı.denızlı macını alsak fenerlılerın sevınc seslerınden cok dıgerlerının sıke seslerı cıkardı.fener basaramadı olamadı sampıyon kımsede cıt yok hanı sıke hangı sıke?gene aynı olaylar 16 mactır yenılmeyen bı takım var hala sıke denıyo.haftaya fener yensın sampıyon olsun herkes konusur sayblı sampıyonluk hakem satın aldınız sıke vs.. ama kaybetsın cıt cıkmaz.tek ısteklerı fenerbahcenın sampıyon olmaması hadı oldu barı camur atalım hesabı..
abi doğru diyorsun da her takımda vardır garip taraftarlar. Ben hala anlayamıyorum Fener neden sevilmiyor. İş yerinde GS li Bjk li Trabzonsporlu bursasporlu 4 arkadaşım var; adamlar 17 haftadır her Cuma olm bu sefer kesin yenilecek Fener diyip her Pazartesi işe mutsuz geliyorlar. Trabzonluyu anlarımda, diğerleri neden yani neden? :)
Bu sene şampiyon yine Anadolu'dan inşallah... :)
Not: Bursasporluyum. :)
Gönlüm trabzonun sampiyon olmasından yana umarım olurlar
beleşbahçe gibi bi takım 3 penaltıyla bi maçı alıyosa trabzon gibi emekçinin şansı yok ama inşallah trabzon şampiyon olur.
Allah aşkına yazıyorum yazıyorum siliyorum 17 de 16 yapmıs takıma hala beleş meleş yok şike cart curt diyorlar bu fedarasyonla bjk nın 4 kupası 1 şam var gs 1 şam bursanın 1 şam fenerde hıcbısı yok hala fedarasyon hakem dıyolar yazık :) tamam tebrik etmeyin kimse zaten beklemiyor ama biriyle olmuş 30 puan diğreiyle olmus 40 puan fark demiyor kimse biz ne top oynadıkta bu haldeyız diye yok baraj ı yanlıs kurmus yok kaleci penaltılarda hep aynı yere atlamıs yok bilmem ne vs
koyu bir Beşiktaş taraftarı olmama ragmen, fenerin bu sene sampiyonlugu hak ettigini düşünüyorum.