geliyorum gelme mii:D
muştuyu havaya atıp yere bırakıcaz:D
Printable View
Tartışmasız fenerbahçe şampiyon olur,adamlar gerçektende hakediyor açıkçası trabzonunda şampiyon olmasını istemiyorum oluyorsa fenerbahçe olsun
61 trabzon olsun
ıcgudusel Fener dıyorum bu sene ıcın :)
2. söylediğine katılmıyorum sonuçta kazanana 3 puan veriyorlar :) Trabzon savunma yaparak ön plana çıkıyor oyun sistemleri o. Kalite bakımından fener 3 gömlek üstün. Buca maçında tsnin 2. golünü izledikten sonra dedim bu adamlar şampiyon olur :)
Sivas süpriz yapar bence, nedeni ise fenerbahçe taraftarının babası kapıcı olan rıza çalımbay için , rıza efendi 2 ekmek 1 süt pankartı açması. Bilmem ama bana biri böyle birşey dese çok hırslanırdım...
http://1.bp.blogspot.com/_ausByF8qIX...1za+efendi.jpg
bahsedilen maç kadıköydeki 3-4 biten maç.
denizli faciasını hatırlatırım:) herseye hazırlıklı olun sevgili f.bahceliler :)
%70 fener sampiyon
%30 trabzon
oyum trabzona tum kalbimizle arkasındayız :D
Ben aslen sivaslıyım, sivassporu da yakından takip ediyorum, sivasın kaybedecek birşeyi yok. Kendi evlerinde zor gol yiyorlar, ayrıca fenerin geçen sene faktörünü unutmamak lazım. çok büyük bir baskı altında mücadele edecekler, Trabzona gelince karabük yatacak muhtemelen.
Ha bir de öyle birşey var...
Objektif gözle izlediğimde Fenerle oynayan takımların mücadelesinin olabilecek en üst seviyede olduğunu ama aynı mücadelenin Trabzon karşısında sergilenmediğini gördüm.
Hele bir antep maçı hatırlıyorum ki adamlar sanki şampiyonlar ligi kupası alacaklar maçı kazansalar.. Kabul asla ve asla yatsınlar demiyorum, ancak bu mücadelenin herkese karşı aynı veya eşdeğer seviyede olmasını isterdim. Bu durum göz önüne alındığında kazanılan maç serisi ayrı bir önem kazanıyor benim için.
O sezon Appiah'ın kaçırdığı golleri kaçırabilecek bir guiza var aslında takımda :D
ALLAHın izniyle bu sene şampiyonuz sivas tutamaz bizi bu sefer ...
Sivasın kaybedecek birşeyi olmaması fenerbahçe için avantajda olabilir dezavantajda. Sivas maça rahat çıkacaktır çünkü.
Fenerbahçe taraftarının açtığı pankartlar, söylediği sözler ve özellikle aziz yıldırım sayesinde fenerbahçeye karşı bir antipatim var bu nedenle trabzonun şampiyon olmasını isterim ama çok zor :)
Gonlumuz trabzonda :D
fenerbahçe istikrarlı bu sene baya geçen senelere nazaran o yüzden alabilir fenerbahçeliyim birde tabiiki:)
bu arada birazdan kiltlemem lazım futbol yasak böyle olmasını istemem ama garip mesajlar gelebilir birazdan:)
bende bir eskisehir fener macı hatırlıyorum ilk yarı es esler 1-0 onde alexin dogru durust topla oynadıgı yok.
soyunma odalarında ne olduysa 2 yarıda alex kafasına gore topla oynuyor orta sahada kimse basmıyor. adam babasının tarlasında top suruyor sanki miss (bulent uyguna saygılar)
yada bir kayseri macı hatırlıyorum onuda anlatayım mı:D