Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı
Olay sidik yarışına dönecekse havanda su döveriz.
Objektif olan her Allahın kulu antep-buca maçlarındaki performansları kıyaslayabilir. Ben bu sene antep gibi dişli top oynayan takım görmedim, keza buca öyle gene. Eskişehir maçında da Fener direkten döndü, milimle kaçan bir golü vardı eskişehirin.. o milim hesaplanmış olamaz, hesaplanmadığına göre mücadelenin ne kadar üst seviyede olduğu ortada. Kaçmasa ne diyecektin, kime saygılar sunacaktın? Bir maçın soyunma odasında değişip değişmediğini senin mantığına göre o milim mi belirledi? Kime saygılarını sunacaktın o bir kaç milimetre olmasaydı? Aç maçı bir daha izle Fenerin ne kadar zor aldığını gör.
Fanatizm yapacaksan takıl kafana göre, holiganlıkla fanatizmle işim yok benim. Objekitf olarak yorum yapıyorum ben.. Yanlı gözle izleyip konuşacaksan dediğim gibi takıl kafana göre. Ben kendi takımımı da yerden yere vururum, yanlışını hatasını söylerim. Karşı takımın da hatasını söylerim.
Senin gibiler yüzünden bu futbol bu kadar çirkinleşiyor.. Neymiş soyunma odasında ne olduysaymış.. Bülent Uyguna saygılarmış. Fenerli de altına yattı fenerin öyle mi? İlkokul çocukları yapıyor bu muhabbetleri. O zaman şenol güneş'e de selamlar, ne olduysa soyunma odasında çıkamadı kadıköyden trabzon.. Aziz baba artık kimleri parayla satın aldıysa... Bunu mu diyelim, bu mu senin tartışma kültürün?
Elalemi suçlayacağınıza dönün hatayı kendinizde arayın. 9 puan öndeyken ne yaptık da buraya geldik deyin. Hatayı kendinizde aramak yerine başka yerlerde ararsanız "hatalardan" en ufak ders alamaz, böyle 40 yılda 1 potaya girersiniz.. Herkes önce iğneyi kendine batırsın, sonra başkalarıyla uğraşsın.. Sivas maçından 3 puanla ayrılırsa Fener gıkınızı çıkarmaya hakkınız yok. 2 puanı hakemlerle kaybettiğinizi söylüyorsunuz, hadi o da kabul. Doğru oynayaydınız da 7 puan önümüzde olaydınız. Hata yapmayaydınız da kadıköyde fenere çakıp ligin en başından şampiyonluğu garantileseydiniz.