ozaman sana soru seni sevmeyeni sen düşünürmüsün ? kafana takarmısın çokta zikimdemi dersin yoksa :) tabiki 2. şık o yüzden bu konuyu kapatın biz bize yeteriz fenerbahçe bir cumhuriyet tir herkez giremez
Printable View
ozaman sana soru seni sevmeyeni sen düşünürmüsün ? kafana takarmısın çokta zikimdemi dersin yoksa :) tabiki 2. şık o yüzden bu konuyu kapatın biz bize yeteriz fenerbahçe bir cumhuriyet tir herkez giremez
biraz zamanlar sovyetler birligide vardı.
bize her yer trabzon diyorlar ya:D
bize hepsi trabzon:heyoo:
1907 - 2007 sene 2011 kendi camiasında bir birlik oluşturup egemenliğini ilan etmiş bir toplum söz konusu bugünün yarını belli olmaz tabiki ama biz bişeyler yapmışız bişeyler başarmışız adını koymuşuz siz ne yaptınız da bizim egemenliğimize dil uzatıyosunuz çok merak ettim :)
bu ligden artık fena halde midem bulandı,1-2 sayfa önce biri çıkmış şampiyon yine anadoludan çıkcak dio 4 büyükler amerikadan geldi ya o yüzden anadoludan çıksın türkiye burası kardeşim anadolusu avrupasımı var
bende 4 büyüklerden başka takım şampyipn olsun isterim ama kurumsallığıyla
bütçesiyle,futboluyla yapsın bunu birbirlerine yatarak şampiyonluğa giden takımı hedef alarak değil
geçen sene bursa-bjk güllük gülistanlik ibrahim toraman show bu sene adamlar birbirlerini kesiyolar maç bile oynanamıyor
sporda siyaset köylüm şehirlim olmaz olursa çok açıp izlersniz ntv sporda ahaaa adamlar ne top oynuo beee bizimkilerinde oynadğı topmu die
ne cahil cühela adamlar var ya.. :) okudukça şaşırıyorum.. adam hakemine federasyonuna *** atıyor. diğer taraftan 10 senede 2-3 kaçan şampiyonluk son anlarda, alınamyan kupalar, ligin 2. yarısı kimsenin bileğini bükemediği bir takım 17 / 16 yapmış hala bize *** atıyorlar..
kardeşim benim takımım 2 sefer olduğu gibi bu haftada maçını kaybetse gene 2. olsa kimseyi zikime takmam ben gider paşa paşa maçımı izler, üzülür otururum götümün üstüne..
siz önce kendinize bakın.. biri ligin ortalarında.. biri dünyaları transfer etti halen transfer peşinde hiç bir *** beceremedi *** zoruyla ancak kupayı aldı. birisi çıkmış vekili bilmem nesi tv de 18 yılını milli takıma vermiş topçumuza *** atıyo sonra lafı yiyip oturuyo sunucuya söyleniyo.. siz gidin kendi bokunuzla oynayın boş muhabbet yapmayın.. biz gerçekten fenerliler kendi halimizde TEK başımıza mutlu ve mesud halde takılıyoruz herkes dalgasına baksın..
bizim büyüklüğümüz TEK olmamızdan kaynaklanıyor.. haa inanmam etmem hikaye yapmayın diyen varsa haftaya sivas sonrası gelsin caddeye beraber yiyip içip eğlenelim.
genel olarak üstüne alınmasın kimse.. buraya saçma sapan geik yapıp *** atanlara yazdım ben mesajımı. onlar fazla fazla üstüne alınsınlar
Hayri Gülle başkan seçildi de Kadıköy'ü avrupa yakasına mı taşıdı?
Ya konuyla alakasi yok ama su lafi duyunca bi tuhaf oluyorum fenerbahce cumhuriyeti? Cumhuriyet icinde cumhuriyet?yanlis anlasilmasin sanirim fenerli olsamda bi tuhaf olurdum cumhuriyetin kelime anlamini bnmi yanlis biliorum...erayin yazdgini okuyunca yine aklima geldi yzym dedim.
futbolu saymıcam tr kupası belli lanetli 30 sene :D inşallah şampiyonluk haftaya 18. olucak ve...diğerlerinden bazıları ibretlik oldu neden sevilmediğimiz arkadaşların dediklerine + olarak gelsin.
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Erkekler
Avrupa Basketbol Ligi (Euroleague)
Çeyrek Final (1): 2008
8'li Final : 1999
Top 16: 2009
FIBA Avrupa Kupası
Dörtlü Final (Final Four)
Dördüncülük : 2005
Türkiye Basketbol Ligi Şampiyonluğu (4): 1991, 2007, 2008, 2010
Türkiye Kupası (3): 1967, 2010, 2011
Fenerbahçe Basketbol Takımı Bayanlar
Finalist : 2005
Dördüncülük : 2004
FIBA Bayanlar Euroleague
Çeyrek Final (4): 2007, 2008, 2009, 2010
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi
(9): 1998-99, 2001-02, 2003-04, 2005-06, 2006-07, 2007-08, 2008-09, 2009-10, 2010-11
İkinci (7):1990-91, 1991-92, 1994-95, 1995-96, 1999-2000, 2000-01, 2004-05
Türkiye Kupası (9): 1998-99, 1999-00, 2000-01, 2003-04, 2004-05, 2005-06, 2006-07, 2007-08, 2008-09
Cumhurbaşkanlığı Kupası (7): 1999, 2000, 2001, 2004, 2005, 2007, 2010
Fenerbahçe Voleybol Takımı Erkekler
Indesit Şampiyonlar Ligi
Top16 (1): 2008-09
Avrupa Top Teams
Çeyrek Final (1): 2004-05
Balkan Kupası (1): 2009-2010
Türkiye Voleybol Ligi (3): 2007-08, 2009-10, 2010-11
İkinci (3): 2003-04, 2005-06, 2008-09
Voleybol Türkiye Kupası (1): 2007-08
İkinci (3): 2003-04, 2005-06, 2010-11
Fenerbahçe Acıbadem Voleybol Takımı Bayanlar
DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU (1): 2010
Indesit Şampiyonlar Ligi
Final Four (1): Avrupa 2. si 2009-2010
Final Four (1): Avrupa 3. sü 2010-2011
Üçüncülük: 2009
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi Şampiyonluğu (3): 2009, 2010, 2011
İkinci (2): 2006-07, 2007-08
Türkiye Kupası (1): 2009-10
Türkiye Süper Kupası (2): 2009, 2010
grurum fenerbahçem
http://www.el-aziz.net/data/media/18..._resimleri.jpg
şu gol herseyı ozetlıyor. zorla trabzonu sampıyon yapmak ıcın ugrastılar.
son macta da ellerınden gelenı yapacaklar.
son hafta gene kaybedersek hazmederım ama su santra golunu hazmedemıyorum.
son dakıkalar.1-1 yapmıssın maçı. santrayı yapan trabzon. oyun baslayacak ama buca lılar gayet lakayıt bı sekılde ortalıkta dolanıyolar. orta yuvarlagın etrafında 8 kişi var. trabzın santra yapıyor. top trabzonda olmasına ragmen 5 kişi trabzonun kalesıne dogru yonelıyor.
top sende degıl be adam nereye kosuyosun,neye kosuyosun.
adam ıkı pasta cıkıyor golu atıyor.arkasından kımse kosmuyo bıle.
ya kufurden baska solıcek bısey yok bunlara ya neyse.
hala fenerasyon diyorsunuz ya gülüyorum .. fenerasyon ama ben hala dünya gözüyle bi türkiye kupası göremedim.. heralde 3.dünya ülkeleri hariç üst üste son haftada şampiyonlukları veren bi tek biz varız hala fenerasyon .. ne güzel iş :)
sevilmeme konusuna gelince , meyve veren ağaç taşlanır .. hangi klüp kendi parasıyla stadını bu hale getiriyor ? hangi klüp kurumsal olarak büyüyebiliyor ? tv kanalından radyo kanalına ? lisanslı ürün satışlarına bi bakalım ? gel gelelim kombine bilet satışlarına ? bir çok klübün taraftar rekoru diye lanse ettiğini biz kombine satışıyla her maçta yapıyoruz ..
diğer yandan fenerbahçe artık futbol klübü olmaktan ziyade tamamen spor klübü olmuştur .. bayan voleybol , yüzme , basketbol ,halter , boks ne istiyorsunuz ? altın madalyalardan kupalara kadar ?
işte bu yüzden fenerbahçe sevilmiyor .. sevilmeyelim de .. biz bize yeteriz ..
meyve veren ağaç taşlanır ..
her maçı parayla satın alıyoruz bunu tum fenerlıler bılıyo zaten.
ama para dagılımını ıyı yapamayınca son maça para kalmıyo napalım.
Allahtan son maçta 6 tane çaktıkta mıllet bıraz olsun sustu. o maç 3-0 (sadece penaltılarla) bıtseydı o zaman gorecektınız eziklerin şahlanışını:)
geçen senede çok büyük konuşmuştunuz :) havai fişekler elinde patlayanlar vardı :D
neyse herkes kendince haklı son hafta ak kara çıkar ortaya sabaha kadar tartışsak bir yere varamayız
güzel bir reklam var ...
Von Kadıköy Çetesi gepostete Videos: Günahların Takımı Nasıl Olur ve Kimmiş Görelim!?! | Facebook
facebook u olmayanlar kusura bakmasınlar :)
amedim biz şampiyon olamayalım sıkıntı yok siz olun ama biz yine şampiyon olmuş kadar mutlu oluruz niye biliyomusun sizin şampiyonluğunuzla sevinen ezikler sayesinde :D hep mutluyuz o yüzden bunları gördükçe el zik ve gerdek 3 lemesi yani ;) hak eden şampiyon olsun :icon_tup:
ak kara belli olacak çok eminim diyenleri lig bittikten sonra piyasa da görelim.. sümük gibi kaçışmasınlar
ya bende onu anlamıyorum ben hersene feneerlıyım allahıma şükür ama milleti anlamakta zorluk çekiyorum geçen sene bursalı olanlar bu sene trabzonlu oldular arkadaş dönek olmayın takımız ıyı yaada kotu adam gibi bi görüşünüz olsun bi duruşunuz olsun..biz yensekte yenilsekte son hafta Şampiyonluklarda versek umrumuzda diil biz sonuna kadar fenerliyiz Bunu fenerli olmayan anlamaz uğraşmasınlarda Rütbeleri yetmez fener aşkı başka birşey anlatılmaz NOKTA...
islam çupi boşuna dememiş
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
ahmet abiiiii :D deneyek mi :D
bu arada :p
Von Kadıköy Çetesi gepostete Videos: Günahların Takımı Nasıl Olur ve Kimmiş Görelim!?! | Facebook
kim hangi takımlı anlamak güç oldu arkadaş :) 17 ihtimal var :)
imza yaparsın :) baktıkça kafandaki soru işareti gider
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...e_Bj37YEMA&t=1