Ben trabzon maçları ile ilgili yorum yapmıyorum. Hakemlerle ilgili şeylerin hatalar olduğunu ve 2 takıma da olduğunu söylüyorum.
Aç gözünü bir antep maçını seyret, ben uzundur antep gibi oynayan, savaşan takım görmedim. Aynı antep 2 hafta sonra o kadar "istekli" değildi diyorum. Alta yattı demiyorum bak, aynı hırsta değildi diyorum. Sen canının istediği yeri okuyup istemediğini okumuyorsun.Benim başlattığım veya başlatma amacı güddüğüm birşey yok, ama sen olayı"başlatma" olarak algılıyorsan zaten belli yanlı ve istediğini görür gözle baktığın.
Aynı durum ben sana çok net söyleyeyim GS maçı için de geçerli, bursa maçı için de karabük maçı içinde. Delikanlı gibi söyle bakalım hangi futbolcu "fener şampiyon olsun" demiş? Hangi taraftar şampiyon trabzon diye bağırmış. Benim kastettiğim bunlar. Gözümle gördüğüm somut şeyler..
Şu kadar söyleyeyim.. Sivaslı bir futbolcu veya taraftar grubu çıkıp da "Fenerin şampiyon olmasını istiyoruz" dese, burada aslan kesilirsiniz. Etmediğiniz şike iftirası kalmaz.. Ama oynadığınız maçlardan sonra ya da önce oynadığınız takımın futbolcularından bu açıklamalar geldiğinde kafay kuma gömüyorsunuz. Bunu söyleyen, düşünen bir takımın futbolcusunun da sizle oynarken fenerle oynadığı hırsta oynaması beklenemez zaten. Gene hakkını verir ama extra bir üzerine çıkış yapmaz.
Sen varolmadığın bir soyunma odasında "neler olduysa artık" diyerek bilmediğin, görmediğin şey hakkında ahkam kesiyorsun. Hatta şahit olmadığın konu hakkında yorum yapıp, iftira atıp günaha giriyorsun. Ben gördüğüm oyun, duyduğum futbolcular, duyduğum taraftardan bahsediyorum. Anlattığım bunlar..
Hadi bir soru sana; 2 hafta önce sivas tribünleri "şampiyon fener" diye bağırsa sen bugün ne derdin? Duymadığıni şahit olmadığın konu hakkında iftira atabiliyorsan böyle birşey duymuş olsan etmediğin laf kalmazdı.. Bak biz karabüklülerin şampyion trabzon diye binlerce kişi bağırdığını duyduk ama duymamıza rağmen herhangi bir iftira atmıyoruz. Biraz temiz olun. Kendi işinize bakın elalemle uğraşacağınıza..