En son içeri giren 10 tane Slovenyalı olması muhtemel hatun itfaiye diye bağırarak mekanı terk etti ve bizde çıktık :D
Printable View
En son içeri giren 10 tane Slovenyalı olması muhtemel hatun itfaiye diye bağırarak mekanı terk etti ve bizde çıktık :D
hayırlı teskereler :D
keşke akşam görseydim konuyu .. kesin gelirdim ya :)
Kafamin icinde davul caliyolar resmen
onur gece gece ıı gıttı aaama:D
herkese gunnaydın:D cok guzel geceydı,kalsaydık kesın hepımız sarhostuk:D yanı daha fazla kalsaydık manasında:D dıpnot @kerem
kerem: bu kımlan?
Yunus: orta okul arkadasıyım,
kerem: hee pardon abı;saygıllaaar:D haaahaha n kulak varmıs hahahaha
ya bu arada bıyıklar ne bıcım cıkmıs benımyaaa :( :D
ben aasskeree gıdeeeceeeem
ben askerreee gııddeeceeeem:D
onur gece gece ıı gıttı aaama:D
herkese gunnaydın:D cok guzel geceydı,kalsaydık kesın hepımız sarhostuk:D yanı daha fazla kalsaydık manasında:D dıpnot @kerem
kerem: bu kımlan?
Yunus: orta okul arkadasıyım,
kerem: hee pardon abı;saygıllaaar:D haaahaha n kulak varmıs hahahaha
kabasakal sen hala ayılamamışın 2 kere aynı mesajımı yazıyosun yoksa ben hala kendimde değilmiyim :D
olum o kısmı bnde cozemedımlan:D forumun ıcıne 3harflı kacmıs,tobeestafurullah bole bıse olmus:D bnde okudum,lan dıorum alla allaaa:D orda bı garıplık var bılmıorum:D
sımdı cozdum,nokıadan cvp yazarken bı sayfa gerı gelmısım,oda o postu attııgım sayfa ztn msjı gonder dıınce bıdaha gıtmıs :D ohh be,kafayı yıcektım he:D
günaydın:D
olm sen niye kalktın bu saatte:D
kanka alkol ıcınce fıxtır benım uyuyamam kı = ) ben anladım nıye kalktıgımı,alkolden:D haaaahaaa
valla bugün bitmezde
yarının tatil olduğunu bilmek güç veriyor bana:D
la olm buğra azıma etti yolda ya ben biliyodum başıma geliceği :D
dolmuşta sigara içmeye kalktı adam ahuahauah
saat 3bucukta yat 6 da kalk gözlerim alev atıyor
aynen iyiki yarın tatil
akşam mekanda kalanlar nerdeler :D hepsi uçmuşdur onların :D
Hakkını veriyim yalan yok Buğra mikserin başına geçti adam gibi müzik dinlemeye başladık.
ağa erken haber verilmezmi ya şansa bak kısmet değilmiş demekki