aslan senmisin dün gece yarım saat sana ulaşmaya çalıştık
Muştu bütün gece aslan aslan diye sayıklayıp durdu
Printable View
aslan senmisin dün gece yarım saat sana ulaşmaya çalıştık
Muştu bütün gece aslan aslan diye sayıklayıp durdu
abi ben anladım akşam aslında birşeyler olacagını ama çagırlmışız ama geç oldu
Walla muştu görünce yazar tabii kalkabilirse :D
ama bayaa ulaşmaya çalıştık. Neyse dağııtma geldiğinde bir org. daha yaparız :D
bugradan pm atmıstık sana aslan tel bilgisi filan ama geç olmustu 9 gibi filan
zort kesin dikti nalları yoksa o bu saatet çoktan girerdi foruma:D
rüyaa gibi, kutuluyomuyuz şimdi bu mustu dan bir süreliğinede olsa :D ahaha
muştudan niye ses seda yok :D
adama kaç kere abi ben içmiyorum bana kola getir dedim her defasında red-votka getirdi bende bugraya dayadım sonra ceremesini pis çektim ahuahua
bi kola içemedim gece boyunca
mustu bardan çıkarken pertti ama, biz yemek yemeye gittik mustu ayıldı yoksa bugra,imhotep ve mustuyu zaptetmem çok zor olurdu :D işten ayrıldıgı için öğlene kadar uyurum diyordu :D
kanka çıktık istiklale baglandık, mustu heyytt diye bagrış attı ben hassiktir diyip karşı yola geçtim bagrınca bugra ile özgür de eşlik etti ben askere gidicem diye çıgrıyorlar yolda ahahaha yemege girdik mustu ayıldı ama bugra ile özgür yemek yiyince daha da kötü oldular bugra iyicene koptu :D özgür desen iyi gözüküyor ama acayip atarlı ama pert bariz :D bi ara polis istiklal de sireni açmış 80-90 basıyor bunlar polise el kol haraketi yapıp bagırıyorlar sen ne biçim gidiyosun altınıza cooper verdiler diye dötünüzmü kalktı lan diye :D ahuahuahua yapma etme abi çogaltıcaklardı bizi diyorum ama fena atarlılardı :D
göki trt nın onunde kaldırımlarda yattığını unutma zuhauahua gece kımı aramıştık lan :D
beren saat aka fatmagul
kill for you :D