artık gece körümü tavuk karasımı nasıl tabir ediliyorsa bundan kurtulmanın bi yolu yok mudur? bugün artık canıma tak etti arabayı park ederken koca duvarı görmeyip gene kırdım arka tamponu bıktırdı beni yardımcı olucak fikir vericek varmı
artık gece körümü tavuk karasımı nasıl tabir ediliyorsa bundan kurtulmanın bi yolu yok mudur? bugün artık canıma tak etti arabayı park ederken koca duvarı görmeyip gene kırdım arka tamponu bıktırdı beni yardımcı olucak fikir vericek varmı
cylon digital ekran park sensörü![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
valla abi başka doktorada git kızma ama aklıma cemyılmazın 1 skecı geldi
Alabalğıgı alıosn sarıosn belıne 1 hafta tutuosn ne ağrı ne sızıgeçıor hemen
![]()
Gece körlüğü A vitamini eksikliğinden olabilir..A vitamini desteği alırsan geçebilir eğer bundan kaynaklıysa..ayrıca roaccutane kullanıyor musun ?
panpa doğuştan varsa tedavisi yok. ama sonradan gelişmişse nedenini bulmak lazım. o cüsseyle a vitamini eksikliğinden olduğunu sanmıyorum ama bol bol havuç yemeyi deneilaç filan kullanıosan (vitamin takviyeleri hariç) bırak
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
gecmıs olsundunya göz hastanesıyle bır gorus derım...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Bunun bi testi varmıdır , hani hafr marf okutuyılar ya , onun gibi bi testle olup olmadığını öğrenme ihtimalimiz varmı ,,, bende kıllanıyorum kendimden çünkü
benim validede de var geceleri araba kullanamaz, benide kendisi gibi sanır bu yüzden baya tartışırız...
Bildiğim kadarıyla bi tedavisi yok vitamin A ve E vitaminleri hastalığın artmasını önleyebilir, tabi en iyisi gene uzaman bir doktora gitmek
moruk sıkıntı hıc gormemek mı gece,yoksa ısıklar gozunu falan kamastrıyo,ya da karanlık daha mı karanlık gelıyo?
Bu arada bende gece gormuyorum,gunduzde az goruorum ama sıkıntı yokalıstım artık,guzergah degısık olunca gozlerım yanıo resemen yolu gorcem dıye,kendımı kasmaktan
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
arabayı ben sürerken 2 km ötedeki polisin parlayan reflektörünü görüyosun ama. yok öyle gece körlüğü sende olm.vazgeç bu sevdadan.senin algılma problemin varişine geleni algılıyor işine gelmeyeni görmezden geliyor beynin. Ayık ol
2 arkadaşım zamanında göz ameliyatı oldu gözlükleri çıkartmak için ,birinde bu sorun vardı,doktora oda iyileşecekmi diye sordu ve malesef hayır cevabı aldı.Geceleri araç sürerken hala o ameliyat olan arkadaşlardan biri yurtdışından getirdiği özel camlı numarasız bi gözlük kullanıyor.
mal önce cam filmlerini sök!!
şu an için bir tedavisi yok.dünyagöz hastanesinde çalışıyorum ben bu işin türkiyedeki en büyük profesörü yılmaz ozyazgan.Cerrahpaşada ve bizim hastanede çalışıyor alt seviye bir tavuk karası ise görmeni düzeltebilir.
ileri seviyelerde 2-3 dakikalık perde iniyor diye duydum bir an önce iyi 1 doktora git derim.
aracında cam filmi var ise sök. 1 de park sensörü taktır. en azından kırmazsın tamponu
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)