ben 2 tane aldım sattım en önemli 2 sorunu var biri indirme kaldırma biride tüpte bile can sıkıcı bi yakıt tuketimi var ( tüp prins marka )..
almaya gittigin aracın önce tup markasına dikkat et daha sonrada airmaticle ilgili bi kaç ince detaya dikkat et mesela araba sogukken calıstırmadan herhangi bi tarafında bi egiklik varmı amortisor olarak (bi taraf biraz daha inik yada kalkık vs) calıstırdıgın zaman orta konsolda airmatic dugmesinde turuncu ısık yanar soner cadde moduna gecmek ıcın ne kadar surede kaldırma tamamlanıo ona dıkkat et yola cıktıktan 3 dakika icinde falan kaldırma ıslemı bıtmıs o lamba sabit konuma gecmiş olması lazım eger yola cıktın 5 dakka var lamba hala yanıp sonuyo ise o sistemde biraz tembellik vardır (kacak vs) baktın lamba hic sonecek gibi degil zaten 20 dakka sonra arızaya gecer lambaların hepsı yanıp sonmeye baslar arabanın içinde oyle bi zıplamaya baslarsınızkı en ufak bı tumsekte kafanı tavana carparsın :)
arabaya bındıgınde gıderken hava motorunun sesıne dıkkat et (dıreksıyona oturdugunda tam sol on tarafında calısıp duran bi zımbırtı zaten sesi duyarsın ) ne kadar sıklıkla devreye gırıo ve ne kadar sesli calısıo cok sesli ve cok sık aralıklarla calısıosa ordada bı terslık vardır...kaputu ac motor karsına gelecek pozısyondayken sag tarafta ustunde EAS yazılı bı kutu var onun kapagını ac arac sahibi izin verirse elıne bol kopuklu bı sunger al ve ordan cıkan kucuk hortumların kenarlarına sur hava kacagı varmı sonra bı tur at sessiz bi ortamda davlumbaza dogru kulagını yanastır herhangi bi hava sesi varmı...
tabi bunlardan once motoru çok iyi bir ustaya goster derim :) onun dısında cok sorunlu bi makina sayılmaz ankaradaysan aracta 5 kişiyken inip cıktıgım yerleri gostersem agzın acık bakarsın tırmanma yetenegine hayran kaldım.