Kulak sıkıntısı bendede var denize havuza falan girerken tıpa takıyorum :D 2 haftadırda sıkıntılı kulağımda akıntı var dün antibiyotiğe başladım hayırlısı dıyorum :D
Printable View
Kulak sıkıntısı bendede var denize havuza falan girerken tıpa takıyorum :D 2 haftadırda sıkıntılı kulağımda akıntı var dün antibiyotiğe başladım hayırlısı dıyorum :D
sık yıkanmassa sorun olmuyor yani 3-5 yılda zorunlu olmadıkça yoksa kulak kendi kendini temizler normal şartlarda
Cabbar : Abi böyle en kaşındığı anda kulak temizleme çubuğunu sokuyorsun da böyle kaşıyorsun ya içinin duvarlarını falan
Şehmuz : eee ?
Cabbar : Valla orgazm olmak gibi aynı..
Şehmuz : Nerene sokuyosun çubuğu?
:)
Şaka bi yana hani kulak kaşınıncı usul usul kaşırsın ya..Yok böyle güzel bişey
Edit : imla
benım kulagım havuzdan mıkrop kaptı ve ıltıhaplandı 2 kere yıkattım ıcı acıldı ve cok rahatladı kulagım daha ıyı duymaya basladım zararınıda hiç görmedim:)
Adam ölmüş resmen
Kulak yıkatma ben askerde yapttım camur topraga gire gire tıkandı kulaklar egitimde egitim sonrası tıkanıklık var gittim temizlettim :) zarari yok ama bildigim 5 senede 1 yapmanız daha yararlı zaten kulak her türlü alişiyor kirlenmeye temizletmek faydali
konu güncellenmiş şöle bi ekleme yapim eğer yıkatmak istemiyenler varsa benim gibi , gliserinle 1-2 gün yumuşatma yapınca biraz temizleniyor 3-4 ay sıkıntı çıkarmadı bana şimdi gene aynı işlemi yapmam lazım ama eninde sonunda temizletme olucak gibi ..
her üç ayda bir önce ben grisilinle yumuşatıp sonra dr.da vakkumlu temizleme ile hallediyorum.bazı kulaklar benimki gibi alışkanlık yapıyor.ömrümün sonuna kadar böyle..çok şükür Allah beterinden saklasın..
temizlendikten sonra dünyanın ne kadar gürültüsü var hepsi kulağıma geliyor..fena bişey
çözümü yok.doğuştan bende basınc yok kulaklarımda..havuza girerim hemen pıtır pıtır sular girer içine..o yuzden kulak tıpalarıyla yuzuyorum.yani bende çözümü yok.ömrümün sonuna kadar 3-6 ayda bir selamınaleyküm dr. diyeceğiz..
abicim içimi kararttın hastahnelerden nefret ediyorum vardır bunun bi çözümü
yok ya öyle abartılacak birsey yok..süleyman abi..aklına geldikçe temizlettirirsin.benim girip çıkmam 5dk yı geçmez..acısı yok.sancısı yok..:)
bende yüzmede falan sorunda yapmıyor ama sabahları 3 dk bi tıkanması garanti var :) yıkatsam öle 3 ay bir gel de derler diye uğraşmakda istemiyorum gliserinle gidicez bi süre ..
temizletmek istemeyenlere alternatif çözüm olarak; gliserini biraz fazla damlatarak (örn. 3 yerine 5 damla) bir süre dibe çökmesini bekleyip. bol buharlı sıcak duş almanızı ve sonrasından da kibar bir şekilde kulaklarınızı temizlemenizi öneririm. bu şekilde bayağı bir etkili temizleme sağlanabiliyor.
benim dedenin kualğına su kaçtı denizde. tutturdu yıkatıcam diye götürdüm adamı doktora nasılda bir kasabın eline düştüysek dedemin kulak zarını patlattı herif. bana göre çok zorda kalınmadıkça yapılacak iş değil. dede min tek kulak ağrı işitiyo bu sebebepten, o günden beride denize girmio :)
video yu izledim su anda kulaklarım sızlıyo :S o nasıl bıseydır... aboouuu..
gecenlerde sinüzit ten dolayı kbb ye gitmiştim hatun kontrol ederken kulakları sol kulakta hafıf akıntın olmus dedı cubugu soktu bı karıstırır gıbı yaptı hafıf acıttı lan bı cıkardı oha dedım kulagımdan cıkana bak.
ama vıdeodakınden sonra benımkı cok masummuş.
Basacan kulağa balata spreyini mis :D