1 ay kadar önce havuzdan sıkınıt olmustu bende gittim ozelde 15 dk süren işlemle yıkattım
daha dorusu vakumla buson temizliği yaptılar sonra sıknıtısını cekmedim bidaha hiç ama doktor o kulak temızleme soparındn kullanmamı soyledi
Printable View
1 ay kadar önce havuzdan sıkınıt olmustu bende gittim ozelde 15 dk süren işlemle yıkattım
daha dorusu vakumla buson temizliği yaptılar sonra sıknıtısını cekmedim bidaha hiç ama doktor o kulak temızleme soparındn kullanmamı soyledi
6-7 ayda bir düzenli olarak temizlemiyorum..kulaklarimdaki bir rahatsızlıktan dolayı..
İhtiyac olmaması durumunda temizletilmemeli bence.
herşeyin doğalı güzeldir.bırakın orjinal kalsın :D
benımde bellı zamanlarda (uzun vadede) tıkanıyor yıkattırıyorum ve cok rahatlıyorum bır sıkıntıyla karsılasmadım.
sıcak suyla duş alıp sonra serçe parmakla hafif içe doğru temizleyin çıkıyor ne varsa :D
benimde kulak problemim var o yüzden çok dikkat ediyorum böyle şeylere çok sık temizletmeyin zaten zamanla kendiside dökülüyor
yıkattıktan sonra moralim bozulmuştu benim...arabada daha önceden duymadığım sesleri duymaya başlamıştım,tüm kapılar gıcırdıyordu:(tüm koltuklardan yay sesi geliyordu :(:(