Benım 2 aracımada takas yollamıstı. Bir Abiimizi Tork garajı arattırıp sordurmustuk 60-65 lıraya bınılebılıcek bı arac oldugunu söylemıstı.
Benım 2 aracımada takas yollamıstı. Bir Abiimizi Tork garajı arattırıp sordurmustuk 60-65 lıraya bınılebılıcek bı arac oldugunu söylemıstı.
başka bir forumda bu araç için şöyle yazılmıştı :
"Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 66.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk ilandaki araç bu sahibinden önce maslakta bir boyacı tarafından kazalı bir şekilde alındı ki öyle bir kaza ki stopların takılacağı yer yoktu bagaj kilidinin takılacağı şasesi yoktu aracın içi görünüyordu.arkadan bakılınca boyacı her yerini topladı arabanın 3 parça boya var diyerek 51.000tl'ye satıldı.yeni sahibi de ucuza kupon araba aldım diyerek sevindi ve şu anda 66.500tl'lik bir rakam istiyor "
Akdeniz fibersan dan alan kişiyi çok iyi tanıyorum sanıyorum onlarda kaza yaptılar bülent abiyi tanırsınız belki sonra sattılar.. siz onlardan aldığınızda kaza durumu varmıydı yoksa yanlış bilgilendirme olmasın.
US Performance
ufak bir düzeltme lazım aracın ilk sahibi tekbaş değil akdeniz fibersan seçkindir sonra simge almıştır hatta bu araç istanbulda 6 7 ay kardeşi ege tarafından kullanıldı sonra ibrahim adında bir arkadaş aldıı resimdeki kazayı ibrahim yaptı.hepimiz biliyoruz daha sonra simge tekrar alarak bir şekilde topladı hatta benden orjinal jantları istemişlerdi fiyatta anlaşamayınca sanırım revize ettiler. ondan öncede ilk sahibi seçkini otobanda bir pikap sıkıştırmıştı ve haifi yandan sürtünme olmuştu.
Bu aracı bilen varmı arkadaşlar?
Mitsubishi Lancer Evolution IX 2006 Model 68.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 77653178
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)