Ya ben sıcak olmayan normal bir yerde hiç efor sarfetmiş yada yorgun değilken oturmuş cep telefonu ile konuştuktan sonra telefona bir bakıyorum ekranı ter içinde. :D Tabi hep olmuyor ama sık sık oluyo. :D
Printable View
Ya ben sıcak olmayan normal bir yerde hiç efor sarfetmiş yada yorgun değilken oturmuş cep telefonu ile konuştuktan sonra telefona bir bakıyorum ekranı ter içinde. :D Tabi hep olmuyor ama sık sık oluyo. :D
Ben de çok terliyorum. Araştırdım ve sağlıklı bir şekilde terlemeyi kesmenin yolunu bulamadım. Sağlığımdan olacağıma şıpır şıpır terlerim :) Görüntüden rahatsız oluyorsanız beyaz ya da koyu renk giysiler giyin. Koku şikayetiniz var ise benim tavsiyem deotak kullanın. Tek sürüşle 1.5-2 haftaya kadar yolu var bakteri oluşumunu engellemesinin.
Aşırı terleme bir hastalık.
Senelerdir bendede var terleme kol altında , koku falan kesinlikle yok ama görüntü olarak çok kötü.Senelerce siytah giydim satanist gibi:D
İşe başladıktan sonra sıkıcı bir durum aldı artık , baya bir araştırdım.Bütün operasyon türlerinde iyi yorumlarda var kötü yorumlarda var.Operasyonsuz nasıl çözerim derken "maxim roll-on" diye bir şey buldum.Nette hakkında baya bir yorum var ve hepsi olumlu.
Ya herro ya merro dedim aldım ve kesildi terleme olayım.Tavsiye ederim
Diğer bölgeler içinde başka bir ürün vardı adı tereson lu bişiydi ama hatırlamıyorum
1.5 ay oldu ben kullanmaya başlıyalı , 10günlük aralıklarla sürüyorum.
Böyle bir rahatlık mutluluk yok ya , özellikle yazın büyük ızdıraptı şimdi hiç sıkıntım yok.
Bence operasyonsuz tek çözüm
Ben çok araştırdım bugüne kadar kanıtlanmış herhangi bir yan etkisi yokmuş , yanlız kadınlarda aliminum chloride meme kanserini tetikliyebiliyormuş
benımde yaz aylarındakı tek sıkıntım terleme. gerçi kılo var ondan sanırım :)
Benimde ellerim terliyor bildigimiz sipir sipir su akiyor botoks ve elektrotlu bir cihaz onerdiler ama pek ugrasasim gelmedi bildiginiz kozmetik tarzi urunler var mi gunluk falan terlemeyi kesecek(ellerim icin sadece).
bende sordum araştırdım geçici bir çözümü var..oda koltuk altlarından terliyorsanız o bölgeye botox yaptırmak..yaza girerken Haziran ayı gibi..
1,72 boy 62 de kilo. yaz aylarını geçtim, kışın kazak bile giyemez oldum. o karlı havalarda hep sweat giydim. yaz aylarını hiç söylemeyeyim, ciddi ciddi dötümden bile ter damlıyor. maxim roll on u bi deneyeyim. inşaallah faydası olur :S
Şu an eve geldim mesela. Hava çok aşırı sıcak değil hatta yağmur yağıyor ama ben yine şıpır şıpır terledim doktora gideyim en kısa zamanda olmadı maxim roll-on alır kullanırım.
malesef bendede var sırtta terleme özellikle arabadayken felan fena halde uyuz oluyorm arabada çözümü koltugu full geri yatarakda bulmstum tişörte geçmesin diye :D şükrediyrum ki ter kokusu v.b. durum yok birde öyle olsa hiç çekilmezdi sanrım....
bide çok su tüketiyor olabilirmsn? bende kilo ve çok su içmeye bağlı olduunu düşünüyorum :D
Beyler ben çok araştırdım bu işi , botoks geçici yöntem.Diğer operasyonlarda kimisinde iyi sonuç veriyor kimisinde vermiyor.Birde şöyle bir ters etki yaratabiliyormuş , sırtta ki terlemeyi kestin ama kıçta artabiliyormuş:D
Maxim roll on(kol altı için) , Tereson(el,sırt,ayakta falan kullanılabiliyor).Bu iki ürünü bir araştırın.Hep olumlu yorumlar var , bende ilk elden kullanıcı olarak yorumumu yapıyorum.
Terlemenin bir çok etkisi var , spor yapmamakla falan alakası yok.Kendimi bildim bileli terlerim , spor yaptığım dönemde de hiç bir değişiklik olmadı