birkaç sitede varda güvenlimidir bilemedim. siz nerden temin ettiniz bu maxim meretini :)
Printable View
Ben bu siteden aldım , 2günde geldi elime.
Bu adamlar,maxim'in kendi sitesinden ucuz satıyor.75lira çoğu yerde fiyatı
https://www.saglikdeposu.net/Maxim-Roll-on,PR-855.html
valla aynı sorun bende de var. bu zamana kadar önlem olarak hiç bişey düşünmedim, koyun gibi boynumuzu eğdik kadere karşı :D boy 1.76 kilo 86 falan olması lazım. bir de fazla kan var bende. vücut sıcaklığım fazla yüksek. normal bir insan benim vücut sıcaklığıma erişince hasta olur ateşlenir, havale bile geçirebilir. o yüzden terliyorum. örneğin kışın kar yağdı mesela, kafamda bere var diyelim, sıcak tutuyor ya hani, bayıyor bi yerden sonra, çıkartıyorum kafamdan buhar çıkmaya başlıyor :D bunun çok faydasını da gördüm görmedim diyemem :D kızları üstüme çekerdim hep kışın, üşüdükleri için yapışırlardı bana ohhş :D kalorifer peteği gibi adamım :D ama yazları da uyutmuyor, bu da kötü tarafı. kan falan verince rahatlıyorum ama şeker hastası da olduğum için her yerde kan vermek mümkün değil. eskiden şırıngayı dayardım damara kendim çekerdim kanımı ama bi gün bunu doktora söyleyince enseme patlattı bi tane öldürecek misin kendini diye :D bi çözümü olsa yaptırırım kesinlikle, avnakoyum kızların yeter lan bıktım vallahi.
bende de var özellikle sırtımda aşırı derece özellikle yazın arabaya oturduğumda koltukla bütünleşmekten korkuyorum :D bagajda sürekli yedek tişörtle gezmekte buldum çözümü..
Ahahaha o araba olayı beni ayar ediyo hele biraz uzun bi yola cıkarsam offf..Mutlaka beyaz tişört giyiyorum:D:D Altımada ince bi sort falan bisey giyersem o kalcamın vay haline tüm hatlar belli oluyo terden:D:D:D
ben normal değilim sanırım.askerlik yaptığım dönemde operasyona çıkar saatlerce yururduk üst bölgesine çıktımızda herkes atlet ti-şört sıkardı şapır şapır su damlıyordu arkadaşlardan.benim sırtım kupkuru :D sen insan değilsin diyorlar :D halı sahadada maç yapıyoruz gene aynıyım
Maxim Roll-on - MAXIM - TER KOKUSU ÖNLEYİCİLER
bunu kullanıyorum aşırı memnunum ama saçlarımdan damlıyor demişsin kafana nasıl sürecen bilemem :D:D:D:D:D
valla artık renkli giyebiliyorum rahatça çok mutluyum:D:D
baağğyan fourmlarına dönücez yakında:hehe:
öncelikle kardeşim bi hastane kan ve hormon testi yaptırt o şekilde bi çözüm ara kulak dolgunluğu ile olmaz deodorant tavsiyesi değil ki bu başka bişeyde çıkabilir.
benimde ayaklarimda terleme sorunu var. itinayla deri cürütülür :D kunduracidan laf bile yemistim "ne bicim ayagin var oglum" diye:hoo:
prospektüsünde ilk hafta duruma göre hergün kullanabilirsinzi daha sonra 10-15gün aralıklarla kullanın diyor
ben ilk hafta 2kere kullandım , ondan sonra 10-15gün aralığında kullandım.
Baya ufak birşey 30ml'di galiba ama çok az sürmek gerekiyor.Kullananlar 3-4ay çok rahat götürdüğünü söylüyor
Bilmiyordum Maxim i. Ben de deneyim, Beşiktaşlı sanıyor arkadaşlar sadece siyah ve beyaz giyebildiğim için :D
olm sen ne zaman babandan gizli işler yapmaya başladın işte ozaman terleme hormonların azdı :)
aynı sorun bendede mevcut kışın elimi yıkarım buhar çıkar elimden anında kurur içime içlik giydiğimi hatırlamam şuanda da şıpır şıpır ufaktan ufaktan terliyorum daha önce kan ve hormon tahlili yaptırmıştım d vitamiminin eksik bir iki hormonunmdada aşırılik olduğunu söyledi doktor beyaz kutuda süte karıştırıp içilen bişi yazdı onu kullandığımda çok rahattım ter mer yok oldu ama kışın üşür oldum :D bende bıraktım adını bulabilirsem yazarım
el terlemesinden acayip rahatısızm bende....operasyonla eldeki ter bezlerini felan alıyor demişlerdi ne olur ne olmaz diye yaptırmadım..... Şu Tereson ile ilgili netde bakındım şimdi baya iyi şeyler yazmış kullananlar bakalım onu deneyecem...inşallah etkisi olur...