ahahahaha :D :D :D
corolla si olanlar izlemesin bence adam nereye elini atsa elinde kaliyo :)
Printable View
Off son video öldürdü.Corolla satmaz bir daha :D
Kapının üstünde zıplama hareketini yaparken menteşeler çıksaymış görürdüm senin billurunu :)
edit: Bu arada jetta - Corolla videosunda bu kadar da abartılmaz, bizde 98 accent vardı onda yoktu böyle şeyler .Kendi basitliğiyle dalga geçsin dingiliz.
adam toyotayı ezdi resmen bu kadar basit olcağnı sanmıyorum toyotanın.
son vidyo fena ya Volkswagen işte..:)
hmmm... kapısı sağlammış vw lerin. bu araba alınır :D
sağlamlık derken toyota da veya honda da sağlamdır, show için yapılmış bi video için fanatiklik yapmaya gerek yok. bu firmaları savunmamız için aramızda para alan yoktur sanırım imkanlar ve zevkler dahilinde araçlara biniyoruz.
bunu bızım hyundaıye yapsam mı kesın kapı kopar
nedir bu japon düşmanlıgı yaafff....:D:D
videoyu vw bayisi çekerse sonuç böle olur toyota bayisi çekerse çok daha başka olur...kim çıkıp o araba benim arabamdan daha sağlam der?
bu arada vw kapılara bu sene çok para harcamış belli sürekli kapı üstündeler...ben arabayı koltuk üstünde kullanıyorum vosvosçular kapı üstünde kullanıyorsa onuda bilemem :D
Toyota'nın J.D. Power and Associates kuruluşunun Almanya Müşteri Memnuniyeti Endeksi Araştırması'ndaki başarısı
neden vw memleketinde o zaman Toyota müşteri memnuniyetinde daha üst sırada yer alıyor :)
belkii vw kaporta olarak toyotadan sağlamdır ama toyotanın sorunsuzluğu dünya üzerinde bilinen bi gerçek.
Adamın kendi şahsına ait bir araçta değil yarın öbür gün birisine satıcak aracda bişey çıkarsada kendisi zarar eder ama adam güvenmiş yapmış araçda ise en ufak bişey yok valla laf demek düşmez aynısı HONDA'da çekip paylaşılmasını istiyoruz :p
do that to your honda ahaahah amca kafadan 100 kg valla brava.