mal amerikalıların mal pazarlama taktikleri :D
üzerine tartışmaya gerek yok
adamların müşteri memnuniyeti anketlerinde hep toyota 1. çıkıyor
sen istediğin kadar kapının uzerinde zıpla :D
Printable View
mal amerikalıların mal pazarlama taktikleri :D
üzerine tartışmaya gerek yok
adamların müşteri memnuniyeti anketlerinde hep toyota 1. çıkıyor
sen istediğin kadar kapının uzerinde zıpla :D
El mikiyle gerdege gireceklerine amerikalılar kendi ürettikleri arabalara baksınlar bence.. sene olmuş 2011 hala hacimden güç almayı marifet sanıyorlar.. kaldı ki işçilik anlamında da pek çok japon ve ve avrupalı üretici amerikanlardan iyidir bence.. Belli başlı amerikan modelleri dışında pek çogu için durum bu..
sankı gunluk hayatta kapıya ordan cıkıp zıplıyoruz ne sacma bı test bu.
O kapıyı yerinden sökmem için bana 5 sn verin.
Kökünden sökerim.
Ayrıca bu ne Honda düşmanlığıdır anlamadım.
Almanya'da fakir fukaranın bindiği araba Merso ile Bmw ile
sidik yarıştıramayınca Honda'ya sarıyor.
Ben kapı acıkken yaslanmıyorum , adam üstünde tepiniyor :)
güzel bi deneme olmuş:D
toyotanın ve hondanınmı motor sorunları kronik sorunlarımı yoksa vw nin motor dsg vs sorun sorun sorunlarımı daha fazlaw:)
bana gore kaporta olarak en saglam amerikanlar, sonrada alman gelir ,japonda sorunsuz ve saglam motoruyla ünlüdür ama hala bile kokpite girdigin zaman japon kendini belli ediyor,avrupalı kalitesi vermiyor.ama bile bile araca tecavüz etmeye gerek yok yani adam gibi kapıyı kapat niye üstüne cıkıp tepiniyosun ki:D kac kisi aldıgı arabada yaparki bunu? nasıl bir satıs politikası onuda sorgulamak lazım.
Bu bir cevap değilki ama :( , ben birşey sordum yukarıda , arabalardan anlayan hatta çok anlamayan birisi bile corolla dan sonra jetta'ya binse o sağlamlığı,kaliteyi rahatıkla ayırt edebilir...
Ben renault binicisiyim bu arada vw lover felanda değilm yanlış anlaşılmasın:D
soyle bir video var bide
How Volkswagen tests their cars. [VIDEO]
Oğuzhan dünya küçük, bende tersini iddia etmedim zaten.. Jetta'dan daha kaliteli değil demedim ama daha sorunsuz, müşteri memnuniyeti daha yüksek o kesin, ama Corolla o kadar dandik değil bundan daha saçma bir video daha görmedim 22 senelik hayatımda ;)
Bu arada Onur doğru söylemiş, japonlar son yıllarda yerlerinde sayıyor diyebiliriz VW iyi geliştirdi kendini motor konusunda özellikle. TSi'lar da motor istemeden 250-300bin km leri devirsin o zaman VW'ye geçmeyi düşünürüm belki :)
Levo kasalarınız aynı mı ? yada soyle sorıyım bagaj kapagı hakkatten oyle oynuyo mu ?
cevap evetse,toyota kullanıcıları bu durumu pek takmıyo derım ben.ama sahsı kendı aracım olsaydı cıddı rahatsız olurdum.ulan 3yıl ırzına gectım kıcı kırık punto bıle orda yapılan seylerden gecer not alırdı(en azından benden almıstı:D)
cevap hayırsa,vıdeo da katakulli var. :)
sahibi izlemiyordur inş. direk cinayet sebebi nasıl bir testse artık :D