User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Rusya'da Yaşamak ve Okumak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İngiltere,Amerika,Viyana düşün derim mümkünse tabi

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurt dışındaki okuma masrafınla türkiyede ozel üniversitede okuyabilirsin gibi geliyor

puanları en azından daha düşük oluyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ozKn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @maxpower

belirsiz okullarda falan değil okul falan belli belgorod devlet üniversitesinde okuyacaksın denklikte var

@onursumer

izmirdeki özeller 14 15 bin TL gibi fiyatları var +daha giderleri falan istanbulda 20 bin TL gibi fiyatlar

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi şehir düşünüyosun ? bu arada Rusya'da okumak kolay değil ama bilmiyorum millet bilmediğindenmi yazıyo ama bulgaristan vs. ile aynı tutulmuş ama benim bu ufak şehirde okuyan bütün tanıdıklarım daha üni yi bitirmeden iş teklifleri alıyolar rusyada çalışan firmalardan ki fiyatlarıda daha mezun olmamış biri ve rusyada ufak şehir standartları için gayet doyurucu fiyatlarda ?

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem herseyi goze alip yurtdisinda okumak istiyorsun cekecegin eziyete degecek biryerlerde oku amerika ingiltere gibi. Su anki aklim olsaydi lise dahil kesinlikle burada okurdum.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıskanlık meselesı bu ısler 5.5 sene kıbrıstaydım yavru vatanda ama turkıyeyı ozluodum he sımdı ıstanbuldayım kıbrısı ozluyorum alısınca bırakmak zor oluo ama sole bı artım vardı herkes turkce bılıo orda dıl olarak baya bızorlanıcaksın.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 9 ay önce americaya geldim Türkiyede bi yer kazanamadım zaten çok eskiden beri istediğim bişeydi

birincisi neden Rusya ? bulgaristan felan diyenler olmuş bulgaristanda okumak ne gibi bi fayda getircek çok merak ediyorum. muhtemelen Türkiyedeki eğtim kalitesi bulgaristan ukrayna gibi ülkelerden çok daha kalitelidir.

ikinicisi Türkiyedeyken yurtdışı çok güzel hep mutlu sürekli güzel geçicek gibi bi havaya giriliyo yok öyle bişey hele hele eğer Türkiyede güzel bi arkadaş ortamın felan varsa yurtdışı senin için cidden sıkıcı bi yere dönüşücek bunu neden söylüyorum gidince hayal kırıklığına uğrama diye

hiç bilmediğin bi yer hiç arkadaşın yok herşeye 0 dan başlıyosun kolay değil

Yurtdışında okumamnın faydaları yokmu evet var ama kaliteli bi ülkede kaliteli bi üniversitede okursan var gitceğin yerlerin şartlarını iyi değerlendirmek lazım sırf yurtdışı olsun diye gidilmez gerçekten Türkiye küçükmsencek bi ülke değil bunu bazen unutuyoruz.

Kendim için konuşuyorum geldiğime pişmanmıyım hayır keşke liseyide burda okusaydım America çok şey kazandırdı bana hayat tecrübesi olarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı said_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 9 ay önce americaya geldim Türkiyede bi yer kazanamadım zaten çok eskiden beri istediğim bişeydi

birincisi neden Rusya ? bulgaristan felan diyenler olmuş bulgaristanda okumak ne gibi bi fayda getircek çok merak ediyorum. muhtemelen Türkiyedeki eğtim kalitesi bulgaristan ukrayna gibi ülkelerden çok daha kalitelidir.

ikinicisi Türkiyedeyken yurtdışı çok güzel hep mutlu sürekli güzel geçicek gibi bi havaya giriliyo yok öyle bişey hele hele eğer Türkiyede güzel bi arkadaş ortamın felan varsa yurtdışı senin için cidden sıkıcı bi yere dönüşücek bunu neden söylüyorum gidince hayal kırıklığına uğrama diye

hiç bilmediğin bi yer hiç arkadaşın yok herşeye 0 dan başlıyosun kolay değil

Yurtdışında okumamnın faydaları yokmu evet var ama kaliteli bi ülkede kaliteli bi üniversitede okursan var gitceğin yerlerin şartlarını iyi değerlendirmek lazım sırf yurtdışı olsun diye gidilmez gerçekten Türkiye küçükmsencek bi ülke değil bunu bazen unutuyoruz.

Kendim için konuşuyorum geldiğime pişmanmıyım hayır keşke liseyide burda okusaydım America çok şey kazandırdı bana hayat tecrübesi olarak
    neden rusya değil ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya şöyle söliyim Rusya dan mezun olunca hani orda kalcaksan bilemem de Türkiyeye geri dönünce sadece Rusya ile iş yapan firmalarda şansın olur o yüzden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım peki hiç rusya ile iş yapan türk firmalarını araştırdınmı ? ayrıca rusçanın kaç ülkede geçerliliği olduğunu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok araştırmadım baya vardır muhtemelen dediğim gibi eğer o yönde planları olan Rusya ile çalışırım diyen biri için eywlh bişey demem o tamammen kişinin belirledği yola göre değişir o yüzden gitmeden önce enine boyuna iyice düşünmek gerekir diyorum ben bunlar tabi benim görüşüm katılanlar olur katılmayanlar olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @sinan

Rusya'ya gidersem Belgorod'da belgorod üniversitesi var vb. yerlerde okumayı düşünüyorum.ÖM atıcam sana

Bende isterim Amerika İngiltere gibi ülkelerde okumak ailemi biraz aşıyor bu yaz Kanadadan halam geliyor belki onla konuşup eğitimin bi kısmını karşılamayı kabul ederse orda okuyabilirim

Burdaki arkadaşlarım ortamım iyi zaten.Eğer Rusya olursa benimle gelicek arkadaşım var biliyorum 0 dan başlıcaz orda dil yok bişey yok aile yok çok zor geçeceğini biliyorum ama gelecek açısından iyi olacağını düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dediğim gibi gelicek açısından güzel olur mutalaka ama önce yolunu çizmen en güzeli olur yoksa gidipte 4 seneyi boşa geçirmekte var sonuç olarak ucuz bi iş değil bi dünya para gidiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabikide doğru gönül ister amerika gibi bi yerde okumak ama biraz yüksek geliyor bakalım burda paylaşılan bilgilerde yardımcı oluyor aslında bunları yaşayan veya çevrelerinde yaşamış insanlar vardır bakalım hayırlısı

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurt dışında kalmadım uzun süre hiç ama eğer duygusalsan evcimensen aileni çok özlersin sanırım.. Hele birde burada unutamadığın kız arkadaşın falan varsa sanırım tam ızdıraba döner.. Orada sıfırdan hayata başlamakda önemli ama bence daha önemlisi buradaki herşeyi sıfırlayıp kafan boş gitmek daha önemlidir..
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denklik varmı postlarda göremedim sanki?
    Ayrıca bitirip buraya geldiğinde son tercih edilecek kişiler arasında olucaksın.Sadece Rusya ile iş yapan şirketlerde sınırlı kalıcaksın..Orda kalırım dersen zaten oralarda herkes üni bitirmiş..İşin zor bence kal 1 sene daha şansını dene..Yeni sistemle illaki bir bölüme girersin burda..
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denklik var daha önceki postlardada yazdım.Niye tercih edilecek son kişi olayım ? Avantajlarından biride kafadan 2 dilim olucak buraya geldğimde hala kararsızım gitmekmi yoksa 1 sene daha denemek mi ?

Bazı arkadaşlar viyana demişler almanca zor bi dil bi sene içinde öğrenebilirmiyim birde viyanada yaşam pahalı diye duydum

tandogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ozKn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denklik var daha önceki postlardada yazdım.Niye tercih edilecek son kişi olayım ? Avantajlarından biride kafadan 2 dilim olucak buraya geldğimde hala kararsızım gitmekmi yoksa 1 sene daha denemek mi ?

Bazı arkadaşlar viyana demişler almanca zor bi dil bi sene içinde öğrenebilirmiyim birde viyanada yaşam pahalı diye duydum
    viyanada yaşam pahalıdır ancak okul fiyatları 800-1200 euro arasında... almanyada fiyatlar daha da cazip yurtlar kaliteli ve rahat mühendislik okuyacaksan gidilecek ülkelerin başında gelir almanya almancayı da bu kadar gözünde büyütme ingilizce ile çok benzer sadece kelimelerin başında artikelleri var

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın bir arkadaşım rusyada okuyor geçen seneden itibaren.İstersen onunla görüştürebilirim
    Hayatından oldukça memnundu hem yaşantı olarak hem ortam olarak egitim olarakta memnundu. Görüştürebilirim dedigim gibi
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)