User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Digiturk Müşteri Hizmetleri

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz söz ile beyanda bulunmadan uzatamazlar , bende geçenlerde uzattım baya indirim yaptılar zaten kapatmaya niyetim yoktu yokuşa sürdüm sadece , digitürk vip üye olmuşum hatta ücretsiz çekici,ambulans bazı otellerde cafelerde indirimim bile varmış
    Livestrong

serdar_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıl 1 aydır Digitürk + üyesiyim.
    Dün üyeliğimi sonlardırmak için müşteri hizmetlerini aradım. 2 yıllık kontratım da bitti nasıl olsa diye düşündüm.
    Müşteri hizmetlerinde ki görevli iptal etmemem için bir sürü teklif sunmay çalıştı. Kabul etmedim.
    Nasıl olsa 2 yıllık kontrat bitti, iptal edeyim kurtulayım gereksiz para ödemekten.
    Fakat gel gör ki benim hiçbir imzam, sözüm olmadan kontratı 1 yıl daha uzatmışlar. Neye dayanarak uzattınız dediğimde ise faturada yazıyor dedi. Ben tahütte bulunmuşmuyum? Hayır? Eee? 11 aylık tahhüt ücretini ödersem üyeliğimi kapatabilirlermiş. Tüketici mahkemesine vereceğimi söyleyip telefonu kapattım.

Böle bir şey başına gelen var mı?
    Ne üye olurken böyle bir şey imzaladım ne de sonradan. Benim gıyabımda nasıl benim adıma tahüüt verebilirler?Bunun yasal dayanağı var mı?
    aynı olay bizimde başımıza geldi lig bitti nasıl olsa dedik kapattıralım dedik 1 yıl daha uzattırmışsınız taahüt etmişsiniz dediler bizde üstelemedk ama bitek bizde değilmiş durum arayıp tekrar iptal ettirmeye çalışcam....sözleşmeler o kadar uzun ki 5 sayfa bi sözleşme mi olur ya zaten en alt kızıma karınca dua sı şeklinde bi şeyler yazıyorlar okumak için büyüteç lazım...
    SDR GARAJ

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende digitürkle icralık oldum aynı muhabbeti bana da yaptılar sözleşmeniz devam ediyor diye ben diyorum bitti yok 2 sene doldu falan yok. 500 lira icradan para geldi itiraz ettik bida yolladılar bida itiraz ettik sonra tekrar ligtv almak durumunda kaldık daha da üstelemediler. Ancak bi avukatları var devamlı arıyor parayı ödeyin indirimli olacak diye salağız ya biz de ödeyeceğiz! avukat dediğim avukatın sekreteri arıyor diyorum avukatı ver bana yok ben ilgileniyorum diyor tam komedi. ligtvyi arıyorum bizden çıktı artık orayla muhatap olun diyor. dosya hala icrada sanırsam ancak daha rahatsız etmiyorlar.

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni de dosyayı icraya vermek ile tehdit ediyorlar daha vermemişler parayı ödeyecekseniz vermeyelim diyor. O avukatın aynı sekreteri sanırım ismini sordum Saniye 'miş. Neymiş hesap numarası veriyim siz yatırın diyor bana oldu dedim sen bana yazılı geçsene bu dediklerini diyorum olmaz geçemem diyor. Tam üçkağıtçı bunlar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)