supranın video çok iyi be bitane s2000nden bekliyorm türkiyede böyle bi hareket![]()
supranın video çok iyi be bitane s2000nden bekliyorm türkiyede böyle bi hareket![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Tweeter'dan alıntı.
ViceDjs ViceDjs@live.com
gumball3000 tarafından
How many times have we nearly died today?!!Crazy bulgarians. #gumball3000
Tercümesi = Bu gün kaç kere neredeyse ölüyorduk ? Çılgın Bulgarlar.
Sırf biz değilmişiz demek karşılamak için can atan.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Supra şov filan yapmadı mı başka![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Az önce dükkanda kola içerken arkada 4 lastiği olan yaklaşık 3 metre uzunluğunda Mini geçti.Alkolde almadık demek bu muhabbetmiş![]()
saat 4 bucuk gıbı evden cıktım bıraz taksım turu vs bugra geldı ardından htec ve omerrs sonra yekta sefa erelı gorduk ozguru goremedık bı ara aslanda bızleydı.yavas yavas makıneler geşdı.veyron one77 maybach murceılago galllardo 458 599 f430 viper ki en güçlü arabaydı sanırım lotus avora escalade techart chayenne bılımum porsche ler slr sls s class mercedesler rolls royce phantom lar bırı 4 kapı bırı 2 kapı cabrıo bentley contınental gt ler guzel makıneler vardı ama cok basım agrıdı hala daha beynım yerınden cıkıcak gıbı.
anlasılan bızden sonra guzel bı ekıp gelmıs.bu arada bugattı veyronun hava alma krom kanalları hare ıcındeydı cızıkten gecılmıodu sahıbı cok duyarsız texas lı.
video resim isteriz?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Çok sıkıntılı para var adamlarda
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
ben bu vıdeoyu cekerken lotus avora ıcerde sıfır cızıodu ve egzosu ates cıkartıomus ole dıolar masmavı olmus egzos ucları ama bn kacırdım ama gelmeyenler hepsını kacırdı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)