bence guzel olmus
Printable View
bence guzel olmus
Bence çok güzel :) 1.6 dizel mizel bişeylerle de süslerlerse 10 numara olur.
motor da gdi yazıyo benm bildiğim gdi mitsubishinin geliştirdiği doğrudan benzin püskürtmeli motor teknolojisiydi acaba bu motoru kim geliştirdi?
3 kapıya neden bu kadar şaşırdınız. aynısı doblo larda da var:D
Sol arkada kapı olmaması yolcu emniyeti için daha iyi bir seçim zaten.
Hyundai iyi işleri imza atıyor. Ülkemizde iyi satış grafiği çiziceğine inandığım bir model. 3 kapı'yı farklı yorumlamaları oldukça marjinal olmuş. 1.6 lt 208 hp olması ülkemiz için bir artı.Ben beğendim. Ama güçlü CRDİ motorlu olanı tercih ederdim.
önü volvo arkası megane3 ancak koreliler GELİYOR!!
arkada 2 taraftada kapısı olsa hoş olurmuş ama bu şekilde hoşuma gitmedi
cok guzel bır arac. yanlız bu GDI nedır bılen varmı motor resımlerınden cıft vanos havası var ama ? cıakramadım
megane coupe,rx8, gibi birçok arabanın güzel yanlarını almışlar
ben çok beğendim 1.6 turbo sanırım 208hp :D ciddi rakam geldiğinde 50bin tl nin üzerinde olamasa berede alsak :D
Eminm direksiyonuna oturunca bu güzel izlenim devam etmicektir geçen kullandğm era takoz gibi gelince iyi diyesim gelmiyo :)
farklı bir araçmış :D
Çok acayip olmuş yaw . Projeyi üretenleri tebrik etmek lazım :D
hyundai yeni modeLLerini sonradan çıkartıor ki beğeniLen günceL tasarımLarı derLeyip toparLasın kaLıp yaptırsın.. citroen-renauLt-chevroLet-opeL.. şasi hyundai ye ait oLabiLir.. iyice boku çıktı ''sıfır özgünLük''
güzeL mi güzeL maLesef ruhu yok... tutuLursa ancak türkiye ve kuzey afrika'da tutar..
Walla cok begendim ds3 alıcak yere bunu alırım 1.6 208 hp de güzel degerler vtecle yürünür bununla :D
ıcı cok basarılı hyundai ye gore fiyatı ne olur acaba ?
Geçen Cerato Koup'u kullandım.1.6 120 hp gerçekten o araç için yetmiyor.Veloster'daki motor kağıt üzerinde kulağa hoş geliyor şu an :D
basarılı olmus