son zamanlarda bi çok araba birbirine benziyo niye hyundai yapınca çaldı oluyo ben onu anlamıyorum :)
Printable View
son zamanlarda bi çok araba birbirine benziyo niye hyundai yapınca çaldı oluyo ben onu anlamıyorum :)
sol taraf piyasa sağ taraf aile işi:D
Hyundai aştı kendini. Ben beğendim açıkcası.
veloster üzerine kurulmuş forumlarda 1.6 138hp ve 2.0 turbo (genesis coupe'den alınma) kullanılacak deniliyor genelde. bu arada 1.6 olanın abd fiyatı 20 bin $ ın altında olucakmış tr fiyatını ona göre hesaplayalım.
Gereksiz aksiyon yaa :D
valla coupe olsa direk alınırmış güzel tasarım yapmışlar ama bu kapı olayı sarmadı
türkiyede bunun sağ tarafınıda tek kapıya çevirirler
Çok beğendim.Kapılar ilginç olmuş.
Hımm basmak için altı müsait :D
Hyundai konusunda eşşeğe altın semer vursunlar eşşek yine eşşekcilere cevaptır. i30 olsun veloster olsun ;)
Valla cok guzel olmuş kırmızı bitirir...
hyundai a bak aştı kendini bi taraf tek bi taraf çift kapı olayı yeni bir moda yaratabilir cesaretlerini tebrik etmek lazım
sağ tarafı rx8 gibi ters kapı sandım ilk başta hoşuma gitti aşağı gittikçe meşe ağacı gibi b sutununu görünce madem böyle yapıyosun solada bi kapı koyuverseydin hyundai dedim içimden. fikir aslında güzelde biraz yine kullanışsız gibi arkada en fazla bi kompakt araç kadar yer var tasarım da alçak sol arkaya giriş çıkış pratik olmayacak gibi.