Geçmiş olsun ya nerde oldu abi? Sana bişe olmamasına sevindim ama arabaya üzüldüm.
Umarım en kısa sürede halledersin
Geçmiş olsun ya nerde oldu abi? Sana bişe olmamasına sevindim ama arabaya üzüldüm.
Umarım en kısa sürede halledersin
geçmiş olsun samet sende bişe yokmuş neyseki , cizime göre sen haklısın gibi hallolur kısa sürede işallah
resimle anlattığının alakası yok adam tekeri sağa doğru çevirmiş muhtemelen kazadan sonra sanki kurtarmaya çalışmış sen gidip vurmuşsun gibi hem tutanakta haklıyken haksız gibisin hem resimde
normal şartlarda anlattığında sen haklısın ama iş şuan terse dönmüş gibi sadece tahminim
ve unutulmaması gereken adam arka dakı park yerınden cıkıodu ve ben sag serıtten adama vurdum ve carpmanın etkısıyle o yanda duran araca suruklendı
bu ısın kararını bn vermıorum sonucta ınsallah haklı taraf sen olursun fakat sen anayoldan gıderken kontrolsuz cıkıyorsa suclu o ama sen adamın cıktıgını gorup adam cıkısını tamamlayıp arkadan carpıyorsan suclu sensın karar vermek zor ama bı resımde haklı sen bı resımde haksız sen gorunuyorsun sanırım yarı yarıya cıkıcak sonuc.
Valla durum sıkıntılı gibi görünüyor,transporter da çizik yok demişsin lakin resimleri büyüttügümüzde öyle görülmüyor,ayrıca alt takım vurmanın şiddetiyle ne hale geldi bilinmez
Siz aracın arka tarafına yakın bir bölümünden vursaydınız o zaman siz ahksızdınız lakin son foto onun suçlu oldugunu gösterir gibi,tabi bu benim tahminim,geçmiş olsun mala gelsin cana birşey olmasın netice itibari ile artık bunlar çok basit işler,sigorta şirketleri halllediyorlar şükür olsun![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
karşı taraf park yasağı olan yeremi çekmiş aracı? sinyal durumu hatalı çıkış ..bu ince ayrıntıları atlama tutunakta ..
Karşı araçta herhangi bir hasar gözükmüyor yada bu araca göre oldukça küçük sigorta şirketi bunu sorgular hatta tahkikat denilen yöntemle araştırma yapar gerekirse eksperden sonra bilir kişi atar buna hakkıda vardır.
Eğer kazanın tutanakta bahs olduğu şekilde değilde farklı zamanda şekilde meydana geldiği kanıtlanırsa arkadaş resmi evrakta sahtecilik ve sigorta dolandırıcılığından ceza yiyebilir.
Geçmiş olsun umarım ekspertiz raporu lehine sonuçlanır.
Kazalarda tutanak öncesi karşılıklı uzlaşı çok önemli.Önce konuşup anlaşıp kimin daha çok suçlu oldugunun mutabakatına varmaya çalışmak gerek.Kazada tamaman haklı olduğunuzu düşünüyorsanız uzlaşmaya varamadıysanız o zaman polis çağırın, uzlaştıysanız da bunu krokide iyi çizmek, ve iyi anlatabilmek gerekiyor.Tutanagı doldurmaya baslamadan önce yazılacak kelime ve cümlelerin kafada iyi belirlenmesi gerekiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)