User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Ali TOKATLI yı tanıyan varmı ?

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaşlr yok karagümrük sakat yok şurası şöyle yok sulukuleden uzak durun. yok öyle bi dünya. karagümrükte kavga mı? biz ettik niye 50 100 kişi çıkmadı karşımıza. geçmiş şehir efsaneleri bence.

bizide korkutmuşlardı namus mevzusuna gittik bi tonda dayak attık mahallelide sadece izledi biride gelip ayırayım bile demedi hani bırakın karşımıza çıkıp kavga etmeyi yapmayın gençler diye bi laf bile duymadık. keyifle izlediler.
    İyi de abi sizde böyle oldu diye, yine aynı şey olmak zorunda mı? Yani abimizin canını düşünmeyelim mi? Git adam topla döv gel mi diyelim? Karagümrüğün tekin bir muhit olmadığı aşikar. Ben fatih'e aneneme gider gelirken hep dikkat ederim. Yani sizde bişey olmamış adamları pataklamış olabilirsiniz ama, Allah korusun bu sefer sonuç aynı şekilde olmaya bilir.

Bence boşverin arkadaşların dediği gibi internete yayın telefon numarasını, uğraşsın dursun. Eğer adam telefonu kapatmışsa da, bırakın yaptığı terbiyesizlikle kalsın... : )
    K.

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala arıyorum açmıo telefonu, ama hem dediğinizi yapacam hemde başka yollardan bulduracam. telefonda atar yapmak neymiş görecek...

0 532 465 46 27 telefonu
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karabaşta oturanda artistlik olsun diye karagümrük diyebilir.Burda sarı s2000 var tunanın eski de sahibi başka biriydi yani.dünde bana musallat oldu p.çin biri deymez

kavga ayırma mevzularına falan gelincede hiç girmeyin o mutlak şanstır kimseler yoktur uzak yerde yakalamışsınızdır vs. ben neler gördüm dibimde kaç kere silahlar patladı hala kulağımdadır o sesler böyle şeylere hiç gerek yok en bastinden bidaha nerede görücem de geç ordan buraya gelmek mertlik değil boşa enayilik olur efendilikde kalemin olmayan biri için

sercYan
    Misafir
    Foruma daha yeni üyeyeim Yanlış bişey konusmak istemem ama karagümrükle, karabaş çok alakasız yerde fatihde emlak işi ile uğraştıgım için çogu yer semt sokağı biliyorum karabaş denilen muhit veledi karabaş diye geçiyor karagümrük daha çok fatih tarafında kalıyor yani şöyle örnekliyim karabaş denilen yeri ulus olarak düşün Karagümrük'üde Kızılay.

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sercYan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Foruma daha yeni üyeyeim Yanlış bişey konusmak istemem ama karagümrükle, karabaş çok alakasız yerde fatihde emlak işi ile uğraştıgım için çogu yer semt sokağı biliyorum karabaş denilen muhit veledi karabaş diye geçiyor karagümrük daha çok fatih tarafında kalıyor yani şöyle örnekliyim karabaş denilen yeri ulus olarak düşün Karagümrük'üde Kızılay.
    Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karabaş mahallesi evet karagümrükte keçeci karabaş yada keçeciler diye geçer.Karagümrüğün vatan caddesine yakın olan mahallesidir.
    önceden belirttiğim bu yanlışınız var.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uTkU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karabaşta oturanda artistlik olsun diye karagümrük diyebilir.Burda sarı s2000 var tunanın eski de sahibi başka biriydi yani.dünde bana musallat oldu p.çin biri deymez

kavga ayırma mevzularına falan gelincede hiç girmeyin o mutlak şanstır kimseler yoktur uzak yerde yakalamışsınızdır vs. ben neler gördüm dibimde kaç kere silahlar patladı hala kulağımdadır o sesler böyle şeylere hiç gerek yok en bastinden bidaha nerede görücem de geç ordan buraya gelmek mertlik değil boşa enayilik olur efendilikde kalemin olmayan biri için
    utkuya katılıyorm gökhanrs büyük şans yaşamıssınz ki böyle şeyler brakn karagümrüğü her mahallede olur soncda yabanc biri gelms adam dövüyor olmaz öyle izlemek eğer dövdüğünüz mahalledense
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

sercYan
    Misafir
    Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceden belirttiğim bu yanlışınız var.

Şuan bende baktım evet orasıda dogru.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)