User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Nissan R34 skyline gtr

S.Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar aracı yurt dışından alıp türkiyeye tatil maksatlı gelip cıtırbir hasarla gümrüğe terk edebilirsin.sonra satışa çıkar girip alırsın tabi oradan almak bir maliyet getirmek maliyet gümrük satışına duyan gelir oradan almak bir maliyet bunları göze alıyorsan hertürlü getirebilirsin.
    sadece bizim forumdan üyeleri toplarız açıkartırmaya

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir sey soracagim; vergisini verip turkiyeye arac sokmak mumkun degil mi? mumkunse yaklasik olarak nasil bir fiyata denk geliyor?

yani mesela bir ae86 tutup getirsek araba 30 yasinda neye gore alacaklar bunun vergisini turkiyeye ithal edilmedi ki? edildiysede ben bilmiyorum ama diyelimki turkiyeye ithal edilmeyen bir arac aldik o zaman?

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unuttuğunuz birşey var r34 ler bildiğim hepsi sağdan direksiyonlu, sola çevirmekte ya imkansız yada çok zor diye biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Unuttuğunuz birşey var r34 ler bildiğim hepsi sağdan direksiyonlu, sola çevirmekte ya imkansız yada çok zor diye biliyorum
    bi şirket vardı sanırım adı motor-max ti o şirket yapıyor fakat biraz tuzlu ..

hem orjinalini bozmanın hiç gereği yok bence :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blonde-redhead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir sey soracagim; vergisini verip turkiyeye arac sokmak mumkun degil mi? mumkunse yaklasik olarak nasil bir fiyata denk geliyor?

yani mesela bir ae86 tutup getirsek araba 30 yasinda neye gore alacaklar bunun vergisini turkiyeye ithal edilmedi ki? edildiysede ben bilmiyorum ama diyelimki turkiyeye ithal edilmeyen bir arac aldik o zaman?
    ingiltereden 9 bin liraya 2011 focus buradaki fiyatına geliyor ..üstüne o kadar para harcıyosunuz getirmek için ...

ben şunu merak ediyorum şimdi biz r34 aldık japonyadan temiz bi 2.el sonra kıbrısa gitsek, oraya taşınmış gibi kaydettirsek aracı, sonra Türkiye ye dönsek buraya kaydedebilirmiyiz? ya da kıbrıs plakasıyla kullansak ne gibi durumlarla karşı karşıya kalırız ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz otomobil getirme işini dibine kadar araştırdım tek çaresi tatil maksatlı araçla gelen kişi arabayı şu yada bu sebeple gümrüğe terk edebiliyor ve sonra satışa çıkıyor satışa çıkma süresi max 3ay zaman alıyor girip alıyorsunuz direk adınıza pilaka ruhsat çıkıyor tek ve sıkıntısız yol bu gerisi illegal olur.birde özel izinle ital edilebiliyordu 20 yaş sınırı vardı 93 suprayı 2013te sokabiliyorduk masrafları 18bin dolar tutuyordu ancak yeni bir düzenleme ile bu yaş sınırını 30yıla yükselttiler.bu yoluda kapattılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tarz otomobil getirme işini dibine kadar araştırdım tek çaresi tatil maksatlı araçla gelen kişi arabayı şu yada bu sebeple gümrüğe terk edebiliyor ve sonra satışa çıkıyor satışa çıkma süresi max 3ay zaman alıyor girip alıyorsunuz direk adınıza pilaka ruhsat çıkıyor tek ve sıkıntısız yol bu gerisi illegal olur.birde özel izinle ital edilebiliyordu 20 yaş sınırı vardı 93 suprayı 2013te sokabiliyorduk masrafları 18bin dolar tutuyordu ancak yeni bir düzenleme ile bu yaş sınırını 30yıla yükselttiler.bu yoluda kapattılar.
    peki bu konsolostan fln istesek durum nedir bilginiz varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de ikamet eden yada çalışan nato ws.yada konsolos olabilir birinde bu araçtan bulursanız ona bedelini öderseniz gümrüğe bırakırsa gümrükten girip ihale yoluyla alabilirsiniz.tabi açık arttırma yoluyla!buda hayal sonuç olarak türk pilakasını takacaksan tek yol bu.bizden yurt dışına giden askeri personelin orada görev yaparken alıp dönüşte yurda sokma yetkisi var görev süreleri 3 yıl gittikleri yıl almaları gerekişyor ancak sıfır olması gerekiyor.3yılın sonunda görev sonu türkiyeye getirebiliyorlar 1yıl en az satamıyorlar.onuda düşünmüştüm fakat r35 alabilirsin max r34 hayal))birde girip 6ay durup çıkarma durumu var.bu olaydada araçsahibi aracı yurtdışında 6ay ewelden almış olacak buraya misafir olarak gelecek 6ay max durabilir sonra çıkış yapacak 6ay sonra aynı arabayı getirecek bu durumdada kendinden bir başkasının kullanımı sıkıntılı yasaklar var buda dert.tek yol gümrüğe terk edip ihale yoluyla almak başka yolu çaresi şimdilik yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de ikamet eden yada çalışan nato ws.yada konsolos olabilir birinde bu araçtan bulursanız ona bedelini öderseniz gümrüğe bırakırsa gümrükten girip ihale yoluyla alabilirsiniz.tabi açık arttırma yoluyla!buda hayal sonuç olarak türk pilakasını takacaksan tek yol bu.bizden yurt dışına giden askeri personelin orada görev yaparken alıp dönüşte yurda sokma yetkisi var görev süreleri 3 yıl gittikleri yıl almaları gerekişyor ancak sıfır olması gerekiyor.3yılın sonunda görev sonu türkiyeye getirebiliyorlar 1yıl en az satamıyorlar.onuda düşünmüştüm fakat r35 alabilirsin max r34 hayal))birde girip 6ay durup çıkarma durumu var.bu olaydada araçsahibi aracı yurtdışında 6ay ewelden almış olacak buraya misafir olarak gelecek 6ay max durabilir sonra çıkış yapacak 6ay sonra aynı arabayı getirecek bu durumdada kendinden bir başkasının kullanımı sıkıntılı yasaklar var buda dert.tek yol gümrüğe terk edip ihale yoluyla almak başka yolu çaresi şimdilik yok.

şimdi atıyorum gümrüğe terk edince açık artırmada aracın ücreti bizemi gelicek yoksa direk al sana verdim diyemi gümrüğe bırakacağız orayı anlamadım ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı terk edince sizle maddi bağı kalmıyor!aracın ewraklarında bir sıkıntı yoksa araç 3ay civarında açık arttırma ile satışa çıkıyor parası olan girer alır.araç bedeli araştırılıp en yakın değer biçilip satışa sunuluyor.bol para ve bol boş zamanı olan arkadaşlar uğraşabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)