Abi umarım öyle değildir.Öyleyse de sırf reklam için böyle bir unsur kullanmaları çok yanlış bana göre.Gerçekten âmâ'lara karşı ciddi anlamda üzülürüm;çünkü görememek gerçekten kötü.
Okula filan geldiklerinde fazla fazla gazete,kalem alırım;az buçuk yardımım olsun diye..
İnşallah reklam amaçlı yürütülen bir kampanya değildir ve inşallah denildiği gibi her tıklanışla bir görme engelli vatandaşımıza bahsi geçen yardım ulaşır..
reklam aslında ama sonuçta yardım ediyorlar , o linkte köşede ufak iliştirmişler ben sana şu yazıyı göstereyim daha anlaşılır olur ;
Renkler Herkes İçindir Basın Toplantısı
İSTANBUL, 26 Mayıs 2011 /Şirket Haberleri/ -- Altı Nokta Körler Derneği, Jotun Boya birlikte çok renkli ve nitelikli bir projeye imza attı. Görme engellilerin, cep telefonlarına yüklenecek bir uygulamayla, renkleri ayırt edebilecekleri ve hayatlarını kolaylaşacağı kampanyaya dün ‘’Start’’ verildi.
Bir basın toplantısıyla tanıtılan bu kampanya çerçevesinde bu projeyle ilgili dikkat çekici bir video sosyal paylaşım sitelerinde gösteriliyor. ‘www.renklerherkesicindir.com’ isimli Internet sitesinde yer alan olan bu video, her izlendiğinde Altı Nokta Körler Derneği bir görme engelli vatandaşımıza daha bu uygulamayı ücretsiz veriyor. Ülkemizde tam 700.000 görme engelli vatandaşımız var. Bu kişilerin neredeyse 500.000 binden fazlası sonradan görme yeteneğini yitiren yani önceden renkleri bilen kişiler. Görme engelli kişiler için renkleri ayırt edebilen bazı cihazlar üretilmiş olsa da çok pahalılar. Günlük hayatlarında onlara renkleri ayırt ettirebilecek ve ekonomik olan bir uygulama bulunmuyor. İşte çözüm: Jotun Boya sponsorluğunda Altı Nokta Körler Derneği, görme engelli vatandaşlara ücretsiz olarak bu uygulamayı veriyor.
Renkler Herkes İçindir -- İstanbul, 26.05.2011 /Şirket Haberleri/
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
İyi yine bahsi geçen yazılımı ücretsiz olarak vereceklermiş.Her ne kadar firma sponsorluğunda olsa da..
Türkiye'de 700.000 görme engelli var. Film, şu ana kadar 1.056.334 kere izlendi.
amaca ulaşılmış olması sevindirici![]()
Livestrong
paylasılmıstır![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)