İ30'da güzel bi araba aslında aklında yokmu hiç i30
Printable View
İ30'da güzel bi araba aslında aklında yokmu hiç i30
pug 308 otomatik
0 olurmu bilmiyorum ama 2010 2011 filan tertemiz arabalar bakabilirsin Cem.
geçenlerde 2006 modelini aldık keşke dizel alsaymışız diyerek kafamı duvarlara vuruyorum şu an :D clio 1.5 dizel kiraladıktan sonra anladım dizelin akıbetini :D
Polo iyidir hoştur kendi sınıfında en iyidir herhalde ama ciiden fiyatı yüksek , ben 0 km 1.6 TDI DSG 42500 e aldım keşke scşrocco alsaydım diyorum çok fark yoktu arada ama çok yol yapıyorum o yuzden almadım 5 ayda 17000 km yaptım şu an ve maalesef bagajı çok komik şekilde küçük hele bir de üstteki kapakla kullanınca... Ben bugüne kadar hiç 16 kuruş yakamadım daha , gidişi güzel , 1,6 TDI iyi gelmiş poloya , hız olarak da 200 ü 1 km daha geçmez dip not :)
görüntü itibariyle hyundai falan yalan.
yeni polo oldukça şık ve vw kalitesi bile yeterli ;)
Ya bu tarz arabalar zaten 160'dan sonra tehlikeli.. Ufak.. Ne olacağı bilinmez. :) Bende çok yol yaptığım için dizel almayı düşünüyorum.. Bagajı gerçekten çok küçük.. Ama çokta önemli değil bagaj benim için :)
Gidişi gerçekten güzel.. Eski aracım kadar değil ama.. Yine aratmıyor onu :)
Şimdi 1.6 TDI Manuel 38,500..
polo cidden dar bir araç. abiminkine binince ruhum sıkılıyor -ki ben yaris kullanıcısıyım yani :)
Gtı anahtar teslim 44bine alan varmı acaba.Herkes daha yüksek diyor fiyatları.
Egerki 44bine anahtarı alıp cıkan varsa ciddi ciddi sacmalık bu fiyatlar...Gtı 44bin,dizel 42bin
kendıme değil hanıma alıcam onun ıcın boyle yavas bakıyorum :) su an corsa var Type'r dan fazla yakıyor 1,2 ama gecen gun Yalovaya gıttım yarım depoya 470 km yaptım 90 ı hıc geçmedım ama klıma yolun yarısı boyunca acıktı kafayı yedım nasıl boyle az yaktı dıye halen daha cozemedım aama :)
Polo dızel alabılrıım ama benzınlısı oyle cok yakmıyorsa benzınlıde alabılırım onun ıcın araştırıyorum bende :)
ford fiesta da bakılabilir. iç mekan olarak poloya göre muhteşem bence.
Titanium 1.6TDCi 95PS 5K 40.255 TL
aslında şu var benzinli ama :)
Sport 1.6i 120PS 3K 35.175 TL
polo yerine ibiza düşünülebilir. aynı haltın laciverti nasılsa :D
Valla Mehmet , ivmelenmesi cidden iyi TDI oldugu için ama eşin çok yol yapmayacaktır muhtemelen benzinlisi de çok yakmaz , eski polo benzinliydi 20TL ye 80 km yapıyordum ama o zaman benzinde 4+ liralarda değildi...
Corsa ile kıyaslarsak daha iyidir sanırım dayımda corsa var ebat olarak çok bir farkları yok ama 1.3cdti dan çok daha iyi gider , dayım hiç memnun değil ... Başka sorun olursa seve seve cevaplarım hatta İst'a döndüğümde de istersen deneyebilirsin buluruşuruz bir gün :)
Cem , 160 lardan sonrasına çok rahat çıkıyorum ama coilover var bende tabi o yüzden çok rahatım ama stock haliyle mutlaka ki tehlikeli oalcaktır, eski aracın neydi bu arada ?