Abi , Polo'yu almadan önce ona da bakmıştım .ok ugraştım başka marka araç almak için hep vw olmasın dedim ama yok olmadı , iç malzeme kalitesi çok kötüydü...
Printable View
Valla liste fiyatı öyle yazıyor.. Araştırmak lazım..
Hmm.. Abi görüntü falan önemli değil diyorsan dizel bir sürü uygun araba var aslında.. o kadar pahalı bi araba almaya gerek yok :) Ben çok sevdim tipini falan o yüzden ciddi düşünüyorum.. Yoksa o paralara çok daha güzel şeyler alınabilir..
Sport çok iyi de.. Fiyatı da iyi.. Ama benzinli işte.. :)
İşte bu yüzden fiestaya hiç bakmadım.. Fiyatını bile bilmiyordum :)
Eyvallah sağolasın Anıl valla Erdem abının dızel Golf u alıyorum bazen onda chıp de var cok keyıflı ya onunkı ama o 1.9 dızel bu polo nun dızelıde chıple oyle keyıflı olurmu acaba kılo avantajını goz onune alırsak pekı dızel ın su an ederı nedır ıkıncı el sızce?
bır ıkı parça boyayı takmam fıyatı uygun olacaksa...
1.9 TDI kadar olmasa da çok keyifli olacagını düşünüyorum , chiple yaklaşık 110 - 115 hp falan olur herhalde bu da Polo için iyi bir rakam...
Fiyatlara gelince DSG sini 35 den aşağıya kimse vermez hehralde , manueli için de taban fiyat 30-31 gibidir sanırım.. Sadece tahmin yürütüyorum... Bu arada başka bir forumda birisi 8000 km de yakşaık 2000-2500 tl hasar oldugunu söyledigi aracını satmak istiyordu GTI almak için , istersen bulmaya çalışırım ?
sana bir polo gti yakışır kardeşim :)
Citroen c4'e biniyordum.. 110 hp 260 Nm.. O güzel gidiyordu :)
Alırsam bende coil takarım yüksek ihtimal.. Biraz yüksek duruyor çünkü.. :)
Abi girme kanıma.. Aklımı kurcalıyo zaten.. 38 milyar ona vereceğime gidip gti'mı alsam diyorum da :) Abi çok yakarım ben o arabada..
Biliyosun sürekli araba tepesindeyim.. E sakin de kullanamıyorum :) O araba incir ağacı diker ocağıma :D
Volkswagen Polo 1.6 TDI Comfortline 2010 Model 32.250 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk
Volkswagen Polo 1.6 TDI Comfortline 2010 Model 33.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk
Volkswagen Polo 1.6 TDI Comfortline 2010 Model 32.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk
Ezberledim bu ilanları :D :D
kırmızı ıyı duruyor konusmak lazım ben bır kolları sıvayayım bakayım yav :) bu pololar hosuuma gıtmeye basladı :)
kendin içinse corsa d sport 95lik 1.3cdti ve 17'' siyah jantlarıyla 40bin lira düşünebilirsin.birde madem amaç ekonomi 1.2tdi çok mu kötü acaba? :)
Kendim bineceğim de opele binme alışkanlığım yoktur.. :) Yani sevmem opelleri :)
Amaç aslında ekonomi.. Ama bi araba sollamaya çıktığımda da tedirgin olmayayım istiyorum.. 1.2 tdi o açıdan düşündürüyor.. Yani 1.2 alırsam kesinlikle yazılım yaptırırım..
Ama aralarında 3 milyar fark var.. :) 3 fazla verip 1.6 almış olurum.. :)
Sorun polo nun iyi yada kötü olmasında değil
İyi araba kaliteli araba hoş arabada
Cok pahalı hemde cok cunku halen o fiyata hava yastığı klima dan başka extra hiç bir donanımı yok o fiyata
Ki rakipleri esp tüm sensörler( yağmur far park..) cruise gibi çömertce donanın sunabiliyorlar..
Mutlaka başka araç bakın..
Sınıfında kötü araba yok zaten hepsi cok cok iyi..
Bende 2 ay araştırdım bu sınıfta bir araba için fiestayı tercih ettim.Poloyuda çok düşündümde bomboş arabaya sırf kapısı ağır torpidosu kaliteli diye o kadar para vermek istemedim :) 1.4 tdci 3.5 lt şehirdışı 4.5-5 lt de şehir içi tüketimi var.Beni en çok şaşırtan iddialı yol tutuşu oldu.
Fiestadan birkaç donanım sayayım..
Cruise kontrol
Yağmur sensörü
Digital klima
Kararan dikiz aynası
Elektrikli katlanan yan aynalar
Koyu renkli arka camlar
Mercekli farlar vs.
Bir düşün derim :)
sen de polo ariyormussun la yeni gordum konuyu :D
donanim olayindan sonra sogudum arabadan valla, guzel yapili fiesta gorsem kanim isinacak da gorseli iyi yapilmis bi Fiesta yok ortalikta dogru duzgun :D
Polo TDi'i da DSG icin dusunuyordum zaten madem dizele geciyorum bari tamamen konforlu olsun diye, coilover takacagim onu kobforu bozmuyor sayarsak tabi :)