User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: 2011 vw polo nasıldır ?

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen de polo ariyormussun la yeni gordum konuyu

donanim olayindan sonra sogudum arabadan valla, guzel yapili fiesta gorsem kanim isinacak da gorseli iyi yapilmis bi Fiesta yok ortalikta dogru duzgun

Polo TDi'i da DSG icin dusunuyordum zaten madem dizele geciyorum bari tamamen konforlu olsun diye, coilover takacagim onu kobforu bozmuyor sayarsak tabi
    Bi tane fiesta vardı.. MAvi bi renk.. Oz jantlı.. O gerçekten çok güzel duruyordu..Öyle birşey bulursam alırım bende Ama ne bileyim fiestanın kasasını da çok beğenmiyorum ben

ARaba hakkaten boşmuş ya.. Hiçbişey yok anasını satayım.. Şimdi öyle olunca bende soğudum.. ibiza falan mı baksak Tarık

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cemin bahsettiğide bu

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen de polo ariyormussun la yeni gordum konuyu

donanim olayindan sonra sogudum arabadan valla, guzel yapili fiesta gorsem kanim isinacak da gorseli iyi yapilmis bi Fiesta yok ortalikta dogru duzgun

Polo TDi'i da DSG icin dusunuyordum zaten madem dizele geciyorum bari tamamen konforlu olsun diye, coilover takacagim onu kobforu bozmuyor sayarsak tabi
    tarık bizim burda bitane fiesta goruyorum gorursem resmini çekerim

uzerinde oz jant var beyaz şerit falan çekmiş yandan super 1600 kıvamında dehşet

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi tane fiesta vardı.. MAvi bi renk.. Oz jantlı.. O gerçekten çok güzel duruyordu..Öyle birşey bulursam alırım bende Ama ne bileyim fiestanın kasasını da çok beğenmiyorum ben

ARaba hakkaten boşmuş ya.. Hiçbişey yok anasını satayım.. Şimdi öyle olunca bende soğudum.. ibiza falan mı baksak Tarık
    Simdi baktim ona da ekstradan bir cruise control var, 1.6 90 HP Reference, 37.200 TL fiyati var diyor.. 2. ellere bakmak gerek

Ilanlarda da araba yok dogru duzgun, icine de disina da bakinca aldigim gun 3 lira masraf yapmam lazim, gelir Polo'nun parasina

Fiesta'nin kasasina isinamadim ben de aynen, yapili ornekler gorup sempati kazanalim diyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla son kararimi Fiesta'dan yana kullanacagim gibi Cem, tavsiye ederim.. Gunluk uzun yol yapan biri olarak donanim sart be abi, far sensoru, hiz sabitleme, yagmur sensoru, kaliteli muzik sistemi vs. bunlar lazim olan seyler bana.. Genel surusu de cok zevkli Fiestalarin, direksiyon epey hisli, ac ac koy, azcik kontrayla topla Izinden cikmiyor araba pek, begendim ben, sana da tavsiye ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [
    Cemin bahsettiğide bu

O yees.. İşte bu çok güzel..

Valla son kararimi Fiesta'dan yana kullanacagim gibi Cem, tavsiye ederim.. Gunluk uzun yol yapan biri olarak donanim sart be abi, far sensoru, hiz sabitleme, yagmur sensoru, kaliteli muzik sistemi vs. bunlar lazim olan seyler bana.. Genel surusu de cok zevkli Fiestalarin, direksiyon epey hisli, ac ac koy, azcik kontrayla topla Izinden cikmiyor araba pek, begendim ben, sana da tavsiye ederim
    Yüksek ihtimal bende fiesta alacağım.. Aynen donanım olacak.. Hız sabitlemeyi çok kullanırım..Müzik sistemi,esp,fazladan hava yastığı vs.. Bunlar olacak

Valla hiç fiesta kullanmadım.. Olmazsa gidip bi test edeyim bakayım.. Hayırlısı olsun ikimiz içinde Tarığım ya.. Ama bi son vermek istiyorum artık.. Kararsızlıktan kafayı yicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O yees.. İşte bu çok güzel..

Yüksek ihtimal bende fiesta alacağım.. Aynen donanım olacak.. Hız sabitlemeyi çok kullanırım..Müzik sistemi,esp,fazladan hava yastığı vs.. Bunlar olacak

Valla hiç fiesta kullanmadım.. Olmazsa gidip bi test edeyim bakayım.. Hayırlısı olsun ikimiz içinde Tarığım ya.. Ama bi son vermek istiyorum artık.. Kararsızlıktan kafayı yicem
    Yanlislari duzelteyim, ESP ve 2 hava yastigindan fazlasi yok, guvenlik paketli de 1 araba var TR'de, ondaki ektrasi da diz hava yastigi + ESP

Daha onceki mesajlardan birinde Enes'in yazdigi donanimlar aynen gecerli.. Kararan ayna falan guzel seyler X pakette katlanan ayna da ekleniyor falan hos bir kac bir sey var

Ben bu sefer gordugum ilk arabayi alacagim gibi, yarin 1 tanesine bakacagim kafama yatarsa alirim, ugrasmak istemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlislari duzelteyim, ESP ve 2 hava yastigindan fazlasi yok, guvenlik paketli de 1 araba var TR'de, ondaki ektrasi da diz hava yastigi + ESP

Daha onceki mesajlardan birinde Enes'in yazdigi donanimlar aynen gecerli.. Kararan ayna falan guzel seyler X pakette katlanan ayna da ekleniyor falan hos bir kac bir sey var

Ben bu sefer gordugum ilk arabayi alacagim gibi, yarin 1 tanesine bakacagim kafama yatarsa alirim, ugrasmak istemiyorum
    Hmm.. Olsun yine polo'dan doluymuş Yarın gideyim bende ford'a.. Alalım ford olalım lord.. ahaha

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de Polo BlueMotion var 1.2 TDI araç. Geçen 5000 km sonrasında memnun olduğumu dile getirebilirim. Tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)