User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
125 sonuçtan 115 ile 125 arası

Konu: Bıktım Artık !

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı m. ali öz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 yıllık nato'yu deodorant gibi sıkabilirsin bişecik olmaz
    Teşekkür ederim sanırım 2 ay önce çöpe attım..
    Hort olmuş konu azıcık

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende jetkentin biraz aşşağısında oturuyorum. Gecenlerde büyük cekmeceye iniyorum yan yoldan birisi girdi yola belliki sıkışıcam sol şeride kayamya başaldım arkamdan gelen okul otobüsüde gaza bastı ben arada kaldım 5ten 4 e cektim yemedi 3 yaptım anca sıyrıldım... Hadi yan yoldan gelen salak üstüme kırıyor minibüs şöförü arkamdan görüyor bide gaza basıyor zaten virajlı yoll :S

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolgakaynak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende jetkentin biraz aşşağısında oturuyorum. Gecenlerde büyük cekmeceye iniyorum yan yoldan birisi girdi yola belliki sıkışıcam sol şeride kayamya başaldım arkamdan gelen okul otobüsüde gaza bastı ben arada kaldım 5ten 4 e cektim yemedi 3 yaptım anca sıyrıldım... Hadi yan yoldan gelen salak üstüme kırıyor minibüs şöförü arkamdan görüyor bide gaza basıyor zaten virajlı yoll :S
    onların arabası büyük kalıyor olan sana olacak adam niye gaz kessin hızlanmıs o kadar ya saka bıyana gercekten trafikte hem kendını hemde baskasını kollucan ya gecen adam makas atıyor gırdı en sağ şeride onunde araba duruyor bende yanındayım frene bastımda oyle gectı hemen sola dogru kımısı frene basmıyor yazık gunah bırbırımızı kollamayı ogrenemedı bazı soforler hala heleki büyüksehirlerde allah sabır versın istanbul ankara izmir vb cok zor yani sureklı karsılasılan durum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankaradaki dolmuşcuların hepsi kasap adam köprü altgeçite giriyor köprünün dışındaki yolcu el salladı diye durup tek şeritli yolda yolcuyu bekliyor şerefsiz itler ulaşımı rahatlatmak bi yana ankara trafiğinin içine sıçıyolar resmen

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu yolda gitmeyenlere elimden geldiğince kaza yaptırmak istiyorum ancak işte kendimi niye riske atim. Hoş ya telefonlakonuşuyorlar yada o an hayatla bağlantıları yok o esnada. Sellektörü zaten gören yok kim aynasına bakıyorki. Millet kormaya bile aldırış etmiyor. Yahu bu telefonla konuşurken nıye ınsan hayattan kopar ki. Ben telefonla konuşurken gerekirse son sürat yanlış olsa da makasa bile girerim, gözümde hem yolda hem aynalarımda olur. Neyse deli çıkıcam bir gün zaten bu sol şerit sevdası ve yol vermemezlıkten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu yolda gitmeyenlere elimden geldiğince kaza yaptırmak istiyorum ancak işte kendimi niye riske atim. Hoş ya telefonlakonuşuyorlar yada o an hayatla bağlantıları yok o esnada. Sellektörü zaten gören yok kim aynasına bakıyorki. Millet kormaya bile aldırış etmiyor. Yahu bu telefonla konuşurken nıye ınsan hayattan kopar ki. Ben telefonla konuşurken gerekirse son sürat yanlış olsa da makasa bile girerim, gözümde hem yolda hem aynalarımda olur. Neyse deli çıkıcam bir gün zaten bu sol şerit sevdası ve yol vermemezlıkten.
    kardesım yazmıssın orayakı elınde telefonla konusuyor sellektoru gormuyor ben olsam elımde telefon varken bile makas atarım peki makas atmak dogru bırseymı makas atanlara ana avrad düz gıdıyo soforler ıllaki hepimiz küfür yıyoruz

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nörüyonuz topraaam
    konu iyi kımıldamış
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese geçmiş olsun, ALLAH birdaha yaşatmasın ki bu tür magandalarla karşılaşmak kaçınılmaz gibi.

Biber gazı korunmak için gerçekten iyi. Adamı servis dışı yapmasının yanı sıra saldırıya geçmeniz için iyi zaman sağlıyor Fiyatıda oldukça uygun yani.

Kadıköy ptt nin arkasındaki pasajda var. Pasajın içinde 1 kat alt sağda bir av doga malzeme dükkanı var. Ya da,

Biber Gaz Sprey | Biber Gazi Fiyatlar

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakotech hakonun bu konuda detaylı bir video çalışması var belgesel kıvamında imkanı olanların izlemesi gerek, gerçekten ibretlik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
    Alıntı yucelebeci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakotech hakonun bu konuda detaylı bir video çalışması var belgesel kıvamında imkanı olanların izlemesi gerek, gerçekten ibretlik :d

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecen gün ankara plakalı bi amcam tabakhaneye bişey yetiştirior kesin ara sokaktan fırladı ana caddeye zart diye önüme korna bastım ne varlan diyor ana... ...mı var dedim bastim gittim yanındaki kız ın yanında g.t oldugunla kaldı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)