yavruu ıyı dusunnn bakalım benıde karakola cagırdılar hayırdır dıyorumm 2 tane mahkemem var gıtmıyurm dıye olabılır ama belkı sneın ısınıı cozmeye calısırımm![]()
yavruu ıyı dusunnn bakalım benıde karakola cagırdılar hayırdır dıyorumm 2 tane mahkemem var gıtmıyurm dıye olabılır ama belkı sneın ısınıı cozmeye calısırımm![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
her an hersey olabılır![]()
pekı aracını bırıne falan verdınmı ?
ben o kanunun o maddesini arattım ama pek bişe bulamadım cepten giriyorum bi yazdıkları kanun ve maddeye baksanıza netten neyle ilgiliymiş
birisi şaka yapıyor olmalı maille şikayet bildirimi yada böyle birşeyin herhangi bir resmi geçerliliği yok.Takmayın derim.
Bence direk 155i ara, ihbarda bulun.
Bu isimdeki mailden bana polis gibi mesajlar geliyor para talep ediyorlar de, cöksünler üstüne hangi hıyar saka yapıyorsa![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Mail gerçek olabilir.
Zira mart ayında Ataşehir tarafında beni makas atıp sıkıştırmaya çalışan Hyundai Getz(muhtemelen şirket aracıydı)'i plakasını,rengini,olayın vuku bulduğu mevkiyi de belirterek ihbarda bulunmuştum mail atarak.Yaklaşık 1.5 ay sonra emniyetten bana geri dönüş yaptıklarını belirten bir mail geldi ve mailde de ilgili aracın o tarz hareket yaptığı kameralarca tespit edilmiş olup gerekli cezai işlem yapılmıştır;bilginize diye bir açıklama vardı mailde.
Yani o yüzden o ceza muhtemelen yazıldı konuyu açan arkadaşa.
He konuyu açan arkadaşın mailini nasıl buldular;o da ayrı bir soru..
Gecmis olsun bugrais ciddiye binmis artik demekki dikkatli olmak lazim
gerci ayazmissin ama ogun otobana ciktin hatirlaemre ile konustun mu onda var mi bi durum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)