User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
158 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: k.maraş hayalet şehir (kıbrıs)

recepserkan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sanctuary35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orduevi yapılan otelin hikayesi öyle değil. otel talidat geçirior yenilenior acılıp gala gecesi yapılıyor. ve ertesi gün Türkler gelior. otelin girişinde çıta var doldurulmuş ve fil dişi var adam sadece bunları istemiş ama vermemişler adamda intihar etmis otelde. 1ay tatil yaptım taş falan duymadım hiç
    otelin üst katında generallerin yemek salonu falan var şansıma oraları gezdim 3 boyutlu resimlerden tutun elmas gözlü heykele açılamayan dolaplardan gümüş kakmalı masaya (dünyada 2 adet varmıs.)
    keskin nişancılar falan hikaye maraşın içi bomboş un cular bile nadiren kontrol ediyor.
    maraşı merak edenlere gezebilcekleri tek yer girişteki kiliseymiş onu öğrendim.
    ve rumlar maraşın aynısını kendi bölgelerine yapmışlar girişteki kilisenin aynısını orayada yapmışlar.
    maraşın acılması konusundada tek engel araziyi paylaştıramamaları yoksa orduevinde acıoruz deyip açmışlar herhangi bi sözleşme anlasma yok
    bir çok hikaye var herkes bişi söylüyor o bölgede yerel kuvvetlerin komutanıyla duba sohbetinde duymuştum ama hatırladım açılış vardı falan demişti sanırım bununla ilgiliydi, ayrıca ingiliz kraliyet ailesinin oteli de ilk iki kata kadar girmiş bizimkiler sonrası olduğu gibi duruyor adamların kendi muhafizları koruyormuş dediler
    su akar yolunu bulur...
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolon kanserıymıs heralde.hadı hucreler sıze guvenıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı recepserkan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir çok hikaye var herkes bişi söylüyor o bölgede yerel kuvvetlerin komutanıyla duba sohbetinde duymuştum ama hatırladım açılış vardı falan demişti sanırım bununla ilgiliydi, ayrıca ingiliz kraliyet ailesinin oteli de ilk iki kata kadar girmiş bizimkiler sonrası olduğu gibi duruyor adamların kendi muhafizları koruyormuş dediler
    bende orduevi kısım amirinden aynı zamanda oranın güvenlik subayıda oluyor ondan dinledim. ingiliz kraliyetin oteli aynen duruormuş bütün eşyalar listelenmiş herşey belli şekilde yağmalanmadan ama kapısında kıbrıslı bekçiler duruyor.
    aynı kişinin söylediğine göre türkiye 74ten sonra burda yaşayan halkı geri davet etmiş fakat rumlar bu insanların burdaki mülklerinin parasını ödeyip haklarını satın almış uluslar arası arenada türkiyeye koz kullanmak için.
    orduevinin çatısında nikonun dev dürbününden şehri izledim. şehiri ağaçlar sarmış yemyeşil.. birde sehirde hala trafik ışıklarının yandığını sölediler ama pek inanmadım.
    uncular içerde devriye bile gezmior sınır dışında hiç asker yok icerde arada denizen uncular kontrole bi göz gezdirip gidiyor.

orduevinde kırmızı odada dolaplardaki içkiler bile duruor aynı şekilde artık mayalanmışlar

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dip Not : Tabii bu söylediğim normal şartlar altında.. Doğu bölgesinde durum farklıdır yüksek ihtimal..Ama bizim için böyleydi..Vur emrinin amacı karşındakini öldürmek değil durmasını engellemektir.. Şimdi kendi şehrinizdeki bi tabura yürüyerek çitlerden atlayın..Kimse vurmaz sizi..
    [/url]
    kimse vurmaz da sonra...

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gazi magusa da yasiyorum her onunden gectigimde gozumu ayiramadigim tuylerimi diken diken eden 1 bolge girmeyi cok istiyorum ama ***** wur emri war

orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içeriyi girip gezmek isteyen arkadaşlar için söyleyim, içeriye girdiğinizde fotoğraflardakinin 10 da 1 ini göremiyeceğinizden emin olabilirsiniz.

Bu arada havaalanı ilk defa gördüm, eşim kıbrıslı bende 6 sene bulundum haberimiz yok havaalanından. Ama bulunduğu yere yakın bir tank taburumuz var, bir kaç kere asker ziyaretine gitmiştim merak ederdim niye orda olduğunu, demekki bir sebebi varmış.

janer106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kıbrısta askerken 2 defa gezme fırsatını yakaladım içerisi cok garip gözüme takılan seylerden biri PIONEER bayisinde nöbet tutan UN askeriydi ve bir cok araç bayisi vardı içinde araçlarda duruyormuş söylentiye göree
    -----PUG GARAGE-----

GUL 50 - 98 RED VTR
    AC 1869 - 98 RED GTI
    TY 0906 - 01 RED VTS
    VV 9631 - 00 RED GTI
    ZN 4968 - 97 BLUE GTI

SLCK
    Misafir
    kapalı maraşı sivillerin en iyi görebiliceği yer palm beach in plajıdır diğer yerler siyah brandayla çevrelenmiş haldedir.

arkadaşların dediği gibi türk askeri tarafından otellerin musluklarına kadar yağmalanmıştır.Götürebildeklerini götürmüşler götüremediklerini gömmüşler harekata katılan bi tanıdığımın dediğine göre hala bi servet yatıyormuş toprağın altında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahili harbiden fenalarda )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnde bugun haberlerde gordum. rumlar tekrar gelebılcekmıs.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hort ,,, nişanlım Kıbrısa gitti aileyle ,, dayi asker..ve gece tam konuşamadık ama buyuk ihtimal suan o içerde bahsedilen orduevinde kalıyorlar , felaket kıskançlık krizindeyim suan.onun yerine ben gitmeliydim oraya

musti2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağzım açık kaldı resmen.tek solukta okudum benim böyle bir yerden haberim bile yoktu. inanılmaz birşey ya. neden sadece rumlara açılmış ki neden biz kullanmıcaz da onlar kullanacak zaten bizim bölgemiz de!
    Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçerisi film platosu gibi. Ben 15 gün kaldım orada askeri lojmanda. Ta o senelerdeki hayatı zenginliği elitliği gözünüzün önüne getirebiliyorsunuz. Binaların tasarımı içerisindeki lüks markaların oto galerileri villalar hotleller vsvsvsvvs. Ayrıca kaldığım yerin arka balkonundan baktığım da sanki savaşın ortasında herkes sığınaklara kaçmış her an bomba atılacak gibi bir sessizlik hakimmiş gibi görüyordum Binaların bir kaçının dibine kadar gidip bakmıştım. Deniz müthiş temiz kum acayip bir kum tertemiz yengeçler geziyor . Gece bile suyun içi net gözüküyor. Kullanılmadığ ve gemilerin yaklaştırılmadığından. Bir de sokaklardaki asfalt fenaa kalitede taa kaç sene önceden olmasına rağmen
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok ilgi çekici biryer hayran kaldım resmen Kıbrıs Başbakanının yerinde olsaydım yedek kulübemde Ronaldo var gibi hissederdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hava atmak gibi olmasın ama 99-2001 yılları arasında 2 sene kaldım orada lojmanda oturuyoduk babam o orduevinin kasa subayıydı o zmnlar girişteki kaplanın bakımlarını falaln defalarca izledim babamlarla maraş bölgesinin yasak yerlerine falan giderdik arada bm askerleriyle

nisan sonu sezon açılır eylül sonuna kadar sudan çıkmazdık 2. iplerin dibine dalmışlığım var hatta ve hatta urfalı lmamız sebebiyle hem banu alkanı hemde ibrahim tatlısesi evimizde akşam yemeğine misafir etmişliğimiz bile vardır

çooook anılarım var orayla ilgili anlatmakla bitemz bi gün bidaa gidicem inş

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hava atmak gibi olmasın ama 99-2001 yılları arasında 2 sene kaldım orada lojmanda oturuyoduk babam o orduevinin kasa subayıydı o zmnlar girişteki kaplanın bakımlarını falaln defalarca izledim babamlarla maraş bölgesinin yasak yerlerine falan giderdik arada bm askerleriyle

nisan sonu sezon açılır eylül sonuna kadar sudan çıkmazdık 2. iplerin dibine dalmışlığım var hatta ve hatta urfalı lmamız sebebiyle hem banu alkanı hemde ibrahim tatlısesi evimizde akşam yemeğine misafir etmişliğimiz bile vardır

çooook anılarım var orayla ilgili anlatmakla bitemz bi gün bidaa gidicem inş
    kıbrısa gıttığımızde içeri gitmemize yardımcı olabilirmisin

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıbrısa gıttığımızde içeri gitmemize yardımcı olabilirmisin
    askeri kimlik yoksa çok zor ayna grubu gelmişti biz ordayken gezmek için sakal ve saç yüzünden almamışlardı orduevi müdürü ya da tanıdık bi rütbeli varsa gezmek için içeri alırlar muhtemelen

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bidahaki geldiğimde bulmam lazım ozaman çok merak ediyorum belki bu yaz sonu tekrar uğrarım şansımı denicem

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca ilk gittiğimde daha orta1e gidiyorum ilk kul 3 e gidende bir kardeşim var annem bize tutturmuş kıbrısta öğlen uykusu zorunlu diye bende nefret ederim..

direk vapurla magosaya geçtik ordanda maraşın girişi çok yakın saatte 12:30 falan içeri bi girdik in cin top oynuyo sokaklar bomboş 1 tane insan ya da araba yok aha dedim bittik öğlen uykusu hakkatten zorunluymuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)