la olm aynen ya
ben suyun içinde yuzmesini istiyorum şoyle derin bir akvaryum olsa suyun altında falan takılsalar yanına 1-2 de balık koysam egzotik bişe olur :D
Printable View
isteyen varsa cok hesaplı verırım evımde suan bos duruyor 1,5 enınde 1 metre yukseklık 90cm derınlık atman dıs fıltresı mavı ısıkları hava motoru alt demır sehpası 10mm kalınlıgında ozel yaptırmıstım kendıme cok para vermıstım 400 e verırım hepsını naklıyeye karısmam
120x40x50 ölçülerinde 240 lt bi akvaryum aldım takım olarak ama ısıtıcısı yok elimde 100w bir ısıtıcı var yetmez diye düşünüyorum ama kaç watt lık bir ısıtıcı almam gerekiyor birde 80 lt akvaryumunda suyun kısa sürede sarılaşmaya başlıyordu yeni akvaryumda bu sorunla karşılaşmamak için ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum...
birde yeni akvaryumda demasoni, mpenga birde neon spot beslemeyi düşünüyorum ne dersiniz ?
akvaryum nasıl bir yerde konumlanıcak ışıkların led değilse ve oda sıcaklığında muhafaza ediyorsan bence o ısıtıcı toparlar akvaryumu
su sararması ben hiç yaşamadım dış filitrede karbon kullanıyorum
bir ara bende uğraşıyordum :)
1m. lik akvaryumda 4 tane challenger ve 2 papağan besliyordum mükemmel zevkliydi fakat ihmalim yüzünden can verince hayvancıklar bir daha beslememeye kadar verdim :(
aslında daha çoktu balıklarım ama ufak tefekleri challenger lar mideye indiriyordu devamlı :D
300w ısıtıcı yeter. sararmanın sebebi akvaryumdaki dekorlar olsa gerek. herşeyi dezenfekte ettiğinizden emin olun.
2 gün önce şu ufacık akvaryumlardan aldım, içinde minicik bir de motoru var, ısıtıcı aldım bir adette beta...
gel gelelim beta mal gibi bir köşeye çekilip hiç hareket etmiyor. Bu hayvanın normal davranışı mı yoksa bi ayağı topraktamı anlayamadım ? Birde yanına bi tanede japon veya ciklet koysam birlikte yaşarlar mı akvaryum ufak gelir mi acaba ??
beta benim bildiğim çok fazla hareket etmez oyle takılır durur akvaryumda
birçok balıkla yaşayamaz diye biliyorum kuyruğunu falan yiyordu diğer balıklar yanına alıcağın balığı iyi seçmen gerek ayrıca akvaryum çok kucukse hiç alma tek kalsın
baba cüce vatoz yavrularını bekliyor
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...03490377_n.jpg
akvaryumcular burdayken sorayım hava motoru ile iç filitre aynı işi görürmü???? ufak bi akvaryumda japon bakıyom kızım için önce aldığım yer havasız olur dedi ama formlarda okudum hava olması gerekiyormuş
kaplumbağa besleyen varmı aramızda :D
benim eşşek baya baya büyüdü :D
bende ara ara yem vermeyi unuttuğum 2-3 gün evde olmayız diye yemi bastığım vti tarzında japonlarım var yakında conta yakacaklar ama hadi hayırlısı :)
olm okadar bakmıştım lan akıllı hayvanlardı hahah :D
akıllıydılar ama hakkaten fırlamalar :D
Beyler benim geçenlerde 1 gecede 5 sarı prensesim aynı anda yumurta aldı ağzına. Bu durum hakkında ne düşünüyosunuz :D
japonlar ısıtıcı istermi??? suyu ara sıra ölçüyom 21 derece civarı cıkıyo balıkları aldım ölmelerinide istemiyorum
japonlar için ısıtıcıya gerk yoktur. he olursa olabilir ama illa olucak dıye bsey yoktur.
JAPonlar cok dayanıklıdır, hatta içine bi dünya buz atın yine bşey olmaz :)
bu arada elimde 2 adet akvaryum var arkdslar, biri 700lt diğeri 200lt.
+ bir dunya malzeme 2 akvaryumuda dagıtıyorum.AKvaryum kurmak ısteyenler mesaj atabılır.
benim akvaryum hala boş :D balık ne koycam bilmyorum :D
yunus onceden baktım çok buyuyorlar
daha kuçuk balık istiyorum aslında bu sefer ama karar veremedim
Maison reef bakan varmı?
Elimde kendi anaçlarımdan büyüttügüm yeni genç kolonim var kan degişikligi için dişi arıyorum :D
bak bu linktekiler güzel ama çok para istemiş
MALAWİİZMİR KALİTESİ İLE NADİR MBUNA TÜRLERİ VE F1 YAVRULAR - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com