piranha nın nateri türünüde düşünürseniz tavsiye ederim. Sizin pacularınız kadar büyümesede çok daha agresif ve saldırganlarpiskopat kişilikler biftek yerken
Hand feeding red belly piranhas www.piranhalar.com - YouTube
piranha nın nateri türünüde düşünürseniz tavsiye ederim. Sizin pacularınız kadar büyümesede çok daha agresif ve saldırganlarpiskopat kişilikler biftek yerken
Hand feeding red belly piranhas www.piranhalar.com - YouTube
bu piranhalar varken elinizi sokabiliyormusunuz saldırıyorlarmı hemen meraktan soruyorum![]()
bende neon besliyorumcanlıdoğuranlarla beraber masum masum takılıyorlar
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Hemen hemen ilk zamanları, meleklerimiz öldü 2 taneydi. Siyah, pörtle gözlü bi japon balığı kasalı balık vardı o da öldü.İç filtre vardı bunda.
Uploaded with ImageShack.us
Yeni yeni ismini bilmediğim bi iki çeşit daha ekledik. Sağ üstte benim tek eklemem olan beta var.Hastasıyım. Dış filtre tabi ki harika diğerine nazaran.
TB4BSA
bu aksam icemanleri kusturayim bakalim kac yavrumuz olucak![]()
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
şu yavru alma işi gerçekten çok zahmetli bende pek ustune duşmem hep yavrular akvaryumda yem olur![]()
3 sene once prensesler yavrulamış benim farkında değilimyavrunun 1 tanesini dış filitrem içine çekmiş
3 çekmecenin ortadaki olanında buyumuş yavru tabi ben 7-8 ayda bir filitre temizlediğimden
filitreyi açtığımda kocaman bir balıkla karşılaşmıştım
tek sıkıntı karanlıkta kaldığından rengi beyazdı ve yemek yemeyi bilmiyordu
akvaryuma attıktan birkaçgün sonra hem yemlemeye alışmıştı hemde rengi yerine gelmişti
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
aslinda o kadar zahmetli degil tabi ki dogal olani birakip kusturmamak ama gününü saydıktan sonra yavru almak istiyorsaniz ya ayiricaksiniz yada kusturmaniz gerekecek.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)