X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Var, iyi düşünmüşsün fakat tatlı suda sump ın tek avantajı filtrasyon hacmi olur .. bakılacak balıga veya kurulacak biyotop a görede sumpn gerekli veya gereksiz durumu var.. ben bugun bi tatlı su kursam discus + bitki yaparım.. sumpla felan pek uğraşmam.. ama tatlı sumu ??.. reef forever ..
Anıl Atabey
Sump mı dış filtre mi diye sormadan once hangi ebatlarda akvaryumunuz var.
1 metrelik tank dediginiz kac lt? 1 metrelik tank kabataslak 160-180lt yapar.
Derseniz ki 300-400 lt arasi akvaryum kuracagim tabiki sump derim.Yeriniz yoksa dışfiltreyle devam.
Sumpta bakteri popülasyonu dış filtreyle kıyaslanamayacak kadar fazla. Elyaflar malzemeler hep elinin altında istedigin zaman değiştir. Yavrular için yavruluk vazifesi bile görür.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Kavuniçi dediğiniz balık arkadaşında soyledigi gibi japon balığıdır. Balıklar fanuslarda bakılmaz.Fanustaki balık dışbukey cam yuzunden hayati boyunca şaşı görmek durumunda kalıyor. Fanus yerine ufak yavru akvaryumlarindan alip ufak filtre ve isitici ile 4-5 erkek lepistes bakabilirsiniz.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Aslında tasarım ile alakalı dediğiniz gibi yattığım odada kendim kullanıyorum sump lı sistem hatta önceki sayfalarda resmi varAma yinede dış filitre kadar sessiz olması imkansız taşırma olduğu için
![]()
uzun aradan sonra geçen hafta bizde yeniden kurduk akvaryumumuzu. 100ltrelik. Şuan bir tane cüce vatozumuz var. Sarı prenseslerde gelcek inşalahbir sorum olcak 100ltlik akvaryume 300lük şelale filtre yeterlimi sizce?
65 litrelik bitkili nano tankımda Yellow Micariff besliyorum.
işi uzmanları burdayken sorayım bu balıkların orjinalimi bu yoksa Boyalımı bunlar hep merak etmişimdir![]()
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Chanda ranga'dir o baliklar. Orjinal degil boyanip iskence yapilir.
bu konu yüzünden eski balık hobim tekrar canlandı 4-5 sene önce 150 litrelik tankımda çoğu ciklet türünü besledim şimdilerde ufak bi tane akvaryum alıp tek astronot beslemek istiyorum![]()
Akvaryum 130.litre hazir aldik herseyi icinde.hic aparat yok.ekstra RedSea max 130 diye aratip inceleyebilirsiniz...
Sadece akvaryum tuz su vs nin maliyetini soruyorsaniz 3000tl civari sizde gecin ama cok cok zahmetli eger sikilmadan uzun sure bakimlarini yaparim diyorsaniz kndinize guveniyosaniz kollari sivayin hazir tercih edin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)