en iyisi camcıyı bulun ucuza alın kendiniz yapın akvaryum. oldukca basit![]()
yahu çok hevesliydim gittim şu konuştuklarınıza göre ufak sayılabilecek bi akvaryum kurdum motoru ısıtıcısı taşı ilacı vs . Gittim 4 tane capon 2 lepistes1 vatos 1 çöpçü koydum 41 kere maşallah balıklarım sağlıklı ve canafar ama çok pisliyolar amk
her hafta motorun filtresini söküp temizliyorum suyu buharlaşıp azaldığı için her hafta 2 litreye yakın su ekliyorum 2 haftada birde suyun %25-30 unu çıkarıp yeniliyorum.
ama taşlar ve araları pislik içinde bu akşam dip temizliği yapmaya çalışacam 1 metre hortum alıp
Bu hobiden çok zor kurtardım kendimi ama insana sorumluluk yüklüyor ciddi ciddi, sonuçta can besliyosunuz. O yüzden bu hobiyle uğraşanlara Allah kolaylık versin![]()
.
abi dediğim gibi silis kum kullan. 25 kilosunu 20 liraya aldım hiçbişey.ısıyı cek aşağı biraz bişey olmaz
![]()
silis kum
![]()
benmde 100cm lik bi akvaryumum var 4 lepistes besliyorum . Fakat şuan başım salyangozlardan fena dertdebi türlü bitmiyolar çilesini çeken bilir
DA CORSA 1.7 DTI
Vuu haci kaplumbagami besliyon sen
Amk bu isin hortum falan ise yaramiyo bi sonraki temizlikte tasi atip kum sericem dee hortum kumuda cekmez mi
270 lt akvaryum içinde 9 tane etçil pirhanam var maşallah cok sağlıklılar ve zevkli![]()
konuya güncellik getireyim, tür seçimi konusunda dengesizliğim sürüyorikola, ilangi üreten varmı aramızda ? yavru satan pm atabilir mi
![]()
4 tane frontozam var tuzlu suya gecmeyi dusundugumden satabilirim yakin zamanda isteyen olursa
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)