Balık ve Akvaryum hakkında bilgi edinmek , almak etmek isteyen varsa tarafıma ulaşabilir .. Çok yakın 2 Arkadaşım var ve yaklaşık 8 senedir balık ile iç içeler ..A danz ye her şeylerini bilirlerKişiye özel akvaryum da yapmaktadır .. Bilginiz olsun
Balık ve Akvaryum hakkında bilgi edinmek , almak etmek isteyen varsa tarafıma ulaşabilir .. Çok yakın 2 Arkadaşım var ve yaklaşık 8 senedir balık ile iç içeler ..A danz ye her şeylerini bilirlerKişiye özel akvaryum da yapmaktadır .. Bilginiz olsun
artık ilgilenemiyorum valla filtremde kırıldı akvaryumda 10 15 civarı yavru lepistes kaldı sadece kaderlerine terkettim :/
150 Litrelik Akvaryumumda iki adet Papağan Cikletim var.
Dış filtesi, hava motoru, ısıtıcısı ve diğer aksesuarları ve balıklar ile birlikte komple satmayı düşünüyorum.
İlgilenen olursa fotoğraflarını yollayabilirim.
Deniz akvaryumunun bu görüntüsü bambaşka...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Bunlar da benim akvaryumlarım. Proje tadında
Bu akvaryumu aldığımdaki ilk hali amatörlük balıkların karışık olmasından belli150x50x60
[IMG][/IMG]
450-500 litre olduğu için mdf sehpası beni korkutuyodu taşı,kumu derken ağırlık bayağı fazla oluyo çünkü. Bende profil sehpa yaptım ve mdf kestirip sehpayı giydirdim.
[IMG][/IMG]
Mdf lerimi kestirdim. Emektar ies sağolsun
[IMG][/IMG]
Mdf leri sehpaya giydirdim ve baba evindeki son hali
[IMG][/IMG]
Evlendikten sonra da kendi evime taşıdım son hali budur
18 adet F1 ikola 1 aylıkken aldım 11 aylık oldular.
7 adet F1 duboisi onlar da damızlık.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu da Nano bitkili akvaryumum.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bitkileri ektikten sonra
[IMG][/IMG]
bitkiler büyüdü budamak gerek
[IMG][/IMG]
Biraz uzun oldu kusura bakmazsınız. Herkese sağlıklı hobiler.![]()
Tekrar kursammı diyorum 320 litre tankı ama ne beslerim bi fikrim yok. ilginç bi tür önerebilcek var mı![]()
Lepistes akvaryumum icin bana canli bitki lazim arkadaslar nereden temin edebilirim ?
Arkadaslar akvaryumun suyunu degistirirken yeni su biraz ilikti baliklar şok gecirdi suan 2 tane japon ters dondu ne yapmak lazim tekrar yasatmak icin,, acil,,
ılıktı derken normalde soğuktalardı yeni su daha mı sıcak geldi..Bildiğim kadarıyla en çok ani ısı değişimlerinden ölüyorlar...
Isteyen olursa tankimi baliklarla beraber satmayi dusunuyorum,22tane f1 tropheus ilangi yellow var jumbo
Trop akvaryumumu satiliga cikardim,egerki giderse 50x50x50 tankim hazirbeklemedeyim suan
fena bi nano resif yapicam
50 50 50 tank da ben düşünüyorum. tatlı su da bakmadığım canlı kalmadı. nano bi tuzlu su tankı kurayım diyorum. pek bi tecrübem yok, biraz bilgilendirebilirmisiniz.
konu hortlatmak gibi olmasın da 50 lt akvaryumda sarı prenses var sayısı biraz fazla azalttım şimdi, yanlız iç filtre yetersiz geliyo bana göre dış filtre öneriniz varmı ?
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)