Merhabalar,
Bende yaklaşık 3 yıldır akvaryum sahibiyim. 2 metrelik paludaryumumda iki adet kırmızı yanaklı su kaplumbağası besliyorum.
Buyrun karşınızda Rocky ve Teodor
![]()
Merhabalar,
Bende yaklaşık 3 yıldır akvaryum sahibiyim. 2 metrelik paludaryumumda iki adet kırmızı yanaklı su kaplumbağası besliyorum.
Buyrun karşınızda Rocky ve Teodor
![]()
'89 Audi 100 2.0 Turbo Diesel
Bu videolarda bana ait. 3 sene önce 200 litrelik görünümden çok doğallık yakalamaya çalıştığım nacizane akvaryumum.
Dün deniz akvaryumu için ilk adımı attım 60x65x40 olacak clear camlı arkadan sumplı bir akvaryum siparişi verdim. 65'lik kısmın 15cm'i sump kısmı olacak. Gelişmeleri paylaşırım. Bilgi sahibi herkesin önerisine açığım.60cm t5 aydınlatma armatürü arıyorum şuan. Satmayı düşünen ya da şurada uygun fiyata bulabilirsin gibi bir önerisi olan var mı? Teşekkürler.
Bir önceki mesajda sipariş verdiğimi söylemiştim. Dolabını v.s yaptırdım. malzemelerini aldım.
Red sea Live sand (canlı kum) 10kg pembe (süreci biraz hızlandırmak amacıyla böyle tercih ettim.)
Bubble magus PS
Tetra 200w ısıtıcı (daha önceden de vardı yeni almamış oldum aslında)
Hydor Dalga motoru,
Hydor Hava motoru,
Purigen
Zeolit ve
Bioball
ile filtrelemeyi yapacağım.
Şuan 2 tane eksik kaldı. Canlı kaya ve Armatür olarak 60cm 6x24w T5 arıyorum henüz bulamadım.
Gelişmeler oldukça paylaşırım.
Tum akvaryum severleri kazasker subemize beklerim. 250m^2 showroom'umuz var, aradiginiz herseyi bulabilirsiniz.
Detayli bilgi:
Atlantis
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
ben aydınlatma olayı konusunda hala duşunuyorum
olcum 120x60x60 olduğundan mercanda bakmak istediğimden birturlu karar veremiyorum
led için aquareef ile goruştum benim olcum için Pro2 Serisi 2 adet uygun gibi 2800tl yapıyor düşünüyorum hala![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şöyle bir şeyin maliyeti ne acaba?
https://www.youtube.com/watch?v=GoDUrLPXtUk
mercanlar, bitkiler, tropik balıklar vs..
tahmini ekipman,akvaryum vs 2500tl civarıdır , toplamda boyle bir akvaryum kurmanın maliyeti zaman içnde 4000tl bulur diye düşünüyorum iyimser bile olmuş olabilir emin olamadım![]()
135
├┼┼╕
246R
selcuk 15 çok değilmi ya ufak bu akvaryum yada banamı olculer ufak geldi , gerçi canlı olarak ciddi emek var içinde genede tutabilir![]()
135
├┼┼╕
246R
kanka denız yapacaksan en ıyı markaları malzemelerı alman lazım,en basıtı tank clear camlı ve yapması gereken ustaya yaptırılırsa zaten dolabıyla bırlıkte 2500 u bulur, ps ıydı dalga motorlarıydı vs net 15 ı bulur, ben 50x50x50 resıf ıcın fıyat cıkardım 4000 ı gecıyor var sen dusun bunu![]()
Gerci dogru
Ben akvarum isini hallettimde ekipman isi sikinti ozellikle aydinlatma![]()
135
├┼┼╕
246R
ne kadar pahalıymış bu armatürler yahu...
ben bunun toptancısını bulayım hele bi
Tuzlu su akvaryumu cidden tuzlu![]()
![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Abi bunu benim akvaryumcu önerdi. Kendi deniz akvaryumunda da var. Protein skimmer'dan sonra kullanılacak. Kullanılmama sebebi nedir bu arada? Yararlı mikro organizma falanmı tutuyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)