Ya arkadaşlar şu imageshackte photoshopda yaptığım resimleri koyamıyorum çünkü psd uzantılı dosyaları kabul etmiyo.. bikaç ps çalışmam var pixel car falan ama imageshackte açımıyo yardım pls![]()
Ya arkadaşlar şu imageshackte photoshopda yaptığım resimleri koyamıyorum çünkü psd uzantılı dosyaları kabul etmiyo.. bikaç ps çalışmam var pixel car falan ama imageshackte açımıyo yardım pls![]()
photobucket.com a üye ol orayı bi dene ama oda .jpg ve benzer uzantılı olarak çalışıyo olabilr istersen .jpg olarak farklı kaydedip öle upload et
körler sağırlar
Photobucket tek gecerim ben de![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
imageshack işe yaramazmı yani?hem uzantısını değiştiremiyorumki dosyaların.imageshackte kabul edilen uzantılar arasında .png uzantısı var ama ben pixel carsları psde yaptığım için uzantısı .psd oluyo anca imagereadyde yapınca .pnd oluyo..
Hem Photoshop kullanıyorsun hem de uzantı değiştiremiyorum diyorsun öyle mi![]()
Save image for web seçeneğiyle kaydet, hem kalite kaybı olmadan boyutunu düşürür hem de jpeg olarak kaydeder.
Ayrıca Imageshack 1024kb'tan büyük dosyaları kabul etmez.
peqi ps'da bi çalışma yaptıktan sonra nasıl onu jpeg olarak kaydedebilirim? yani uzantısını nerden değiştirebilirim yardım ederseniz çok makbule geçer![]()
Soldaki ustteki file menusundan "Save As for web" seçeneğinden Web e göre JPEG uzantısında kaydedersen imageshack ta sorun yaşamazsın.
Güsel olmuş knka![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)