Depo racing tavsiye ederim japon malı daha önce focusumda kullanmıştım çok kaliteli defiden farksız şimdide gc8 e bağlayacağım.termo tech alfa deltadan almıştım istersen numarasını pm'liyim
Depo racing tavsiye ederim japon malı daha önce focusumda kullanmıştım çok kaliteli defiden farksız şimdide gc8 e bağlayacağım.termo tech alfa deltadan almıştım istersen numarasını pm'liyim
Seçimim shadow marka yönünde oldu.Herkese tavsiyeleri için teşekkürler.Aldım ama malesef henüz taktıramadım.Maslak'da tanıdık,bildiği olan varsa iletişim bilgilerini yazabilirmi acaba?
hani ben orjinalini bu fiata alamazsınız diye uzak durun dedim. orjnl diye alıp sonra hüsrana uğramasın diye arkadaş. çalışıp çalışmamasıyla alakalı birşey demedim, defi kalitesinde olamaz sadece o paraya. arkadaşımız bilinçli alsın diye uyarmak istedim. güle güle kullanın sizde uğur bey.
Sakin güç...
Prosport iyidir. Aptal kontrol ünitesi ile de uğraşmıyorsunuz. Eğer birden fazla saat takacaksanız da "daisy chain" olayı var bu saatlerde. Sadece bir saate +, -, park, kontak veriyorsunuz gerisini arasında bağlıyorsunuz. Böylece kapanış seremonisi de açılış seromonisi de aynı oluyor.
Depo Taiwan malı yanlış olmasın ve depo far-stop markasıyla alakası yoktur. Japon malını o fiyata alamazsınız. Hoş japon malı gösterge de kalmadı. Artık mekanizması düzgün olan saatler almak daha mantıklı, düzgün ve fiyatta uygun saat bulunca almak lazım.![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
yanlış post......
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
o paraya defi kesin replikadır.
arkadaşlar bende boost saati arıyorum. Kaliteli replika ucuz yollu bişeyler bakıyorum. Satmak isteyen veya yönlendirmek isteyen olursa tekliflere açığım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)