öf be kardeşim nerden actınız bu konuyu akşam akşam, ağzımın suyunu tutamıyorum :)
avcılar fox club karsısında, aslında biraz çaprazında murat abi var, işin piridir. marmaranın midyesi yenmez ama bu adam işi biliyor.
Printable View
öf be kardeşim nerden actınız bu konuyu akşam akşam, ağzımın suyunu tutamıyorum :)
avcılar fox club karsısında, aslında biraz çaprazında murat abi var, işin piridir. marmaranın midyesi yenmez ama bu adam işi biliyor.
mıdye dedınmı bana sorucaksın kardesım crown plazanın ordakı elemanalr ıyı ve ozkanlar mıgrosun akrsısında gurmar var onundekı amcadan alıcaksın yada kucukpark bıralemın krsı dukkanındakı abımızden
İstanbul Avrupa yakasında mümkünse Merter-Bakırköy-Eyüp-GOP civarlarından midyeci tavsiyesi olan var mı ? :D
Ankarada önerilecek yer var mı peki?
böyle bir konunun sorgulanacağını hiç düşünmemiştim,afiyet olsun :D
olsada yesek:D
uhaha güzel konu Berent :D
abi ben çok yer denedim ancak crowne plaza önündeki baya iyiydi. hele yeni yapıldığı zaman sıcak sıcak çok değişik oluyor. bir ara haberleşip gidelim, ne zamandır görüşmüyoruz.
Peki Bursa ? :D
ben rejim yapıyorum diyorum akşam annem ekmek arası bişeyler yiyo karşımda:D saat 8 olmuş arıyo mantarlı tavuk sote yaptım gel ye:D eve geliyorum tech de midye tavsiyesi ne bu kardeşim:)
ozaman izmir tayfasından, crowne plaza önündeki kardeşimizden, en kısa zamanda bi midye çıkartması diyoruz?
Bu etkinliğe katılım durumunuz: Evet, belki, yoksay.
ben varım
crown plazanin karsısındaki elemanda yenir midey sıcak sıcak kazandan mideyeci serkan :)
ayın 13 ü pazartesi kuşadasında açıyorum midye sezonunu:D
başlangıç için 100 tane en büyüklerinden ve yanında 1.5 litre kola:D:D