İzmir Göztepe'de pizza pizzanın pizza pizzanın yanındaki bakkalın karşısında bir dayı var akşam 5 gibi açar tezgahı 9da biter zamanında milliyet gaztesinde ilk 10 midyeci arasına girmiştir çok temizdir tavsiye ederim
Printable View
İzmir Göztepe'de pizza pizzanın pizza pizzanın yanındaki bakkalın karşısında bir dayı var akşam 5 gibi açar tezgahı 9da biter zamanında milliyet gaztesinde ilk 10 midyeci arasına girmiştir çok temizdir tavsiye ederim
Gece gece midye çekti, keşke açmasaydım konuyu. Şampiyon 7/24 açık değildir değil mi ?:(
Beni evin altında midyeci var her gece gelir açar tezgahı sepeti sallarım doldurur göz kararı artık adetli vermez :D kıbrıs şehitliğinin başında hotdog satan elemana gelmeden sağda.
Hayatımda yediğim en güzel ama en güzel midye Çeşme alaçatı yolu üzerindedir. Alaçatıya giderken sağda balıkçı abimiz var küçücük bir dükkan sipariş üzerine özellikle büyük midyeleri vardır tavsiye ederim. Soğuk birayla dadından yinmez..
+35 .
kemeraltında balık halinin girişinde.
oraya gittiğinde heryerde midyecileri görüceksin ama tek yer kalabalık zaten orasıda denizkızı.
diğerlerini hiç denemedik bile.. sıcaklıktan yiyemediğimiz zaman oldu o derece...
ayriyetten belirtelim. kız arkadaşınızla eşinizle dostunuzla ailenizlede gidebilrsiniz o açıdan rahat olsun içiniz. sadece midye dolma değil
balık porsiyon ve balık ekmekte var mezgit i benim favorim ;)
+35.5:)
sahilde midyeci ahmet abi-
ankarada her yerde midye yedim-izmire yerleşince sordum kendime
onlar midyeyse bunlar ne bunlar midyeyse onlar ne:D
aramayın hiç-ben buradan en güzel midyeyi bile ankara götürüne kadar p...jj oluyor:D
ben aniden canım çekerse ahmet abiye gidiyorum sahile yuvarlıyoruz 30 civarında
yada eğer planlıysak yan komşumun teyzesi evinde yapıyor böyle temiz midye görmedim:) ona sipariş veriyorum ertesi gün akşama doru sıcak sıcak geliyor 1 torba:):):)
midye candır :D
midye sıkıntılı iş ta :)
ksk de ahmet baya ıyıdır yası genc olanlar bılmez belkı ksk de klup onunde yaslı amca cıkar aksam 5 den sonra 7-8 gibi bitirir bu amca bence efsanedir sanslı gununüzdeysenız orda bulursunuz her gun cıkmaz bazı gunler ama 1 kere yersenız mıdye tanımınız değişir...
Aynen sıcak ta değil soğukta değil kesinlikle normal sıcaklıkta olucak. Sıcak midye bi tabak pilav yemeye benziyo :D
Bira-midye yapılacak en güzel yerlerden biri Alsancak ta ki EKO PUB (Gündoğdu meydanında) oranın dibinde duran ve midyelerin alındığı bıyıklı zayif amca nın da midyeleri kral zaten.