adam bir akşam başka bir semte oturmaya misafirliğe falan giderse, çaktırmadan takip et.. oraya adam park ettikten yarım saat sonra al eline hidroliği dök tavanından aşağı.. en azından direk senden şüphelenmez.. ;)
Printable View
adam bir akşam başka bir semte oturmaya misafirliğe falan giderse, çaktırmadan takip et.. oraya adam park ettikten yarım saat sonra al eline hidroliği dök tavanından aşağı.. en azından direk senden şüphelenmez.. ;)
komşunun kızı var mı :D:D
eğer illaki zarar vermek istiyorsan sen benim dediğimi yap.. adam illaki bi alışveriş merkezine falan gidecektir.. ordan çökersin arabanın üzerine :D
Adamı dövsenize ne hidroliği...
komşunun oğlu varmış o kesmez sanırım :D :D abi yalnız ne kadar psikopatmışsınız yaa :D ne gerek var öyle şeylere allah aşkına. bence git adamın karısıyla konuş, sor siz mi yaptınız bunu, doğruyu söyleyin yoksa polise vericem falan diye. beni de kendinizi de uğraştırmayın de. ha yok o da inkar ederse adamla tekrar konuş, zaten karısıyla konuşmuş olduğun için ya suçu kabul edecektir ya da daha atarlanacaktır. atarlanırsa ver gitsin orada kalayı, yalancılık da bi yere kadar. kimse enayi değil. kabul etse sineye çekersin neticede perte çıkarmamış arabayı. önce konuşarak çözüm arayın bence. yok hidrolikti, yok boydan boya çizmeydi falan yanlış şeyler bunlar. o bi hata yapmış,sizin de yapmanıza ne gerek var?
araba alma komşu al...
oncelıle gecmıs olsun yerınde olsam hava tufkle arabasının camını ındırırdım kımın yaptıogı bılınmez uzaktan nokta atıs :)
eminsin onun arabasında senin arabanın izleri var ve hala inar ediyor komşu momşu azını burnunu kırardım...
yahu araba işte, bi çuval civata. adamda inkar ediyosa yapcak bişey yok. boşver :) herşeyle böyle uğraşsan katil olursun.
polise git şikayette bulun, bak nası paşa paşa kabul ediyo, zararı zıyanı ödüyo..
Bagdat Cad üzerinde kadının bırı arka tamponuma sürttü, ben sana degıl sen bana vurdun dedı çektı gıttı :)
peşinden takıp ettım, polise haber verdim. Modada yakaladılar. Kadın banane falan gelmem karakola dedı cekıcıyle aldılar arabayı götürdüler. pasta ile cıkıcak iş için, mahkemelik olduk :) direk bilirkişi gelip senin arabanla o araba carpısmısmı carpısmamısmı tespiti koyuyo ugraşmıyosun
Arabanızı yanına parkedin. Kapının diğer arabaya denk gelen kısmına kağıttan minik bir tampon yapın, boyanız zarar görmesin. Sonra komşu arabanın arka kapısı ya da arka çamurluğuna denk gelecek şekilde kapıyı biraz! hızlı açın. Eğer zarar vermek isterseniz bunu yapabilirsiniz. Hem olacak eziği o farketmez hem de siz birşeyler yaptığınızı bilerek biraz olsun rahatlarsınız.
Ama bence sizdeki hasar büyük değil ise tekrar konuşun, anlamıyorsa Allah' a havale edin. Bir daha da selam vs vermeyin. Böyle şeyler için nasıl sıkıldığınızı anlayabiliyorum, cebimden çok para çıktı bu öğrenci halimle böyle hıyarlar yüzünden. Şimdi de komple kaput boyanacak hıyar belediye işçileri yüzünden.
Allah'a havale edin ..
gecmiş olsun
Geçmiş olsun bir arkadaşınızı kasko görevlisi olarak tanıtın yaşı büyük olsun sonra arkadaşınız özel konuşmak istediğini söylesin ispatlar gibi konuşsun ses kaydı alsın çaktırmadan ismi soyismi açık olacak şekilde. çekici gelicek araştırması yapılacak kaskolar bu araştırmanın 3te1ini karşılıyor desin bir fiyat sallasın yüksek meblalı eğer kabul etmezse hala bana rüşvet ver kabul edeyim bir 100 tl alır gibi yapsın ses kazaya olmadı demek için zaten son seçenek kabul eder 100 lirayı sonra yine ödemezse kasko şirketine dinletirsiniz bizim bir arkadaş yapmıştı bunu adam kabul edincede tekme tokat girişmişti adama tabi kavga etmeye gerek yok ama kolayca uğraşmadan yüzüne vurursunuz
arkadaşlar hepinize teşekkürler...dün annem eşiyle konuşmuş kadın yanar döner cevaplar veriyomuş vurmuşta olabilirim vurmamışta hatırlamıyorum demiş bence kesin eşi vurdu adama söylemiyo arıcam bugün kaskoyu kaskodan yaptırıcam tamponu artık daha fazla muhattap olmak istemiyorum illaki biyerlerinden çıkar o...