sen garanti onun yaptığına eminsen ve o hala inkar edecek kadar haysiyetsizse bırak hiç bişey yapma değmez bence
Printable View
sen garanti onun yaptığına eminsen ve o hala inkar edecek kadar haysiyetsizse bırak hiç bişey yapma değmez bence
derdim salak yerine konmam..diğer komşularda geldi baktılar görünen o çarpmış gibi diyolar ama adam hala salakta..içim rahat değil şimdi arabasına bişey yapsam gelcek dicek sen yaptın ben yapmadım desem onun yaptığı şerefsizliği yapmış olcam..yok ben yaptım desem incek arabama bidaha zarar vermeye kalkıcak sonra vericem haydarı karakol mahkeme uğraş bide apartmana komşulara reklam ol...kafam çok bulanık ama içimde çok sıkkın nasıl rahatlıcam ben yardım edin Allah aşkına
sen bence telefonda durumu anlat böyle bir olay oldu diye zaten çarpılan kısımlar boyadan darbe alan kısım diğer araçla karşılaştırılır en güzeli ara exper gelsin hiç kafanı yorma
ya birde şöyle durum var karısıda kullanıyo arabayı belki karısı sürttü kocasına söylemiyo yada oğlu kaçırdı arabayı söylemiyolar adama ama oğlum arabayı kullanmayı bilmiyo karımda kullanmadı bana yalan söylemez diyo..arabadan eminim ama karısımı adammı kim vurdu o muamma ama arabadan eminim :)
Ne dersin bu duruma şimdi iki ucu boklu deynek..Anlaşma yoluna gidicenız mecburen
Düşünsenize komşu da bu siteye üyeymiş ve o da okuyormuş bunları :D
Bakın aynı durum bizimde başımıza gelmişti.Otopark zaten ufak 5 tane araba var.Bizim arabanın boyası adamın arabasında duruyor.adam inkar ediyor.Hiçbir şekilde ödemedi parasını bende önünde metal bar olan eski mazda pick-up ile hafifçe kaput ezme eyleminde bulundurtmuştum.Adam bi ot anlamadı.gitti paşa paşa kaput-tampon ikilisini boyattı.Yada anahtarla boydan boya.
aynısının tıpkısı benim başıma geldi. sadece pazar günleri bindiğim için pazar günü farkına vardım. yanıma başka araç yanaşmadığı için gittim sordum haberin varmı diye evet görmedin jant sürttü dedi. pek samimi değiliz tanımam etmem ama cama kart yazdığını söyledi sanırım rüzgardan düşmüş neyse yaptıralım diyince kalsın sağlık olsun dedim nazarlık kaldı öyle. niyet önemli dedik kapattık.
3-4 sene önce komşum..yaz günü kirli olan ön cama buz gibi bahçe suyunu tuttu ve cam çatladı:D sağlık olsun dedik :)