User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kredi başvurusu sorusu

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kredi derecelendirmesi - Vikipedi

bide şöyle bişey buldum buda yardımcı olur

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kredi notuna göre istediğin kadar kredi alabilirsin bu işlerde önemli olan kredi notunudur bunuda telefon doğalgaz faturandan tut kredi kartına kadar olan tüm ödemelerinin toplamı belirler ne kadar erken ve zamanında yatırırsan ve aylık gelirin yüksekse ona göre not verirler yada ne kadar geç yatırır ve alarma düşürürsen o zamanda notun bi o kadar da düşük olur kredi vermezler
    Hacı ben bu geç ödeme vs konusunda geçmişte problemler yaşadım bankalardan eve ihtarlar geldi vs tüm bunlara rağmen 3 defa ihtiyaç kredisi talebinde bulundum minimum 7000 lira tutarında üç kredide ertesi gün onaylandı. Aldım ödedim hatta birini hala ödüyorum.

Sanırım çalıştığınız yer bu konuda büyük etken köklü bir firmada görev yapıyorsanız banka sanırım bunu çok dikkate alıyor.

Zira normalde bana değil kredi bir bardak su bile vermemeleri gerekiyodu

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başvurduğun krediyi çekmezsen iptal olur. çekersende ilk taksiti ödeyene kadar merkez bank. kayıtlarnda birşey gözükmez
    Seyyar Tayyar

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kredi kartından avukatlık bile oldum geçenlerde krediye ihtiyaç duydum garanti bankası verdi çok şükür.

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar konu acılmısken bende sormak ıstedım bızde sırket uzerıne kredı basvurusu yaptık daha önceden babamın uzerıneydı 6 senedır abımın uzerıne gecen gun kredı ıcın basvuru yaptık 15.000tl onayladı fakat temınat ıstedıler bıde gelıp dukkana baktılar eskiden böle bişey yoktu yenımı cıktı bu karar anlamadım temınat vermedık dıe kredı yı alamadık nasıl oluyo bu merak ettım bıde calıstıgımız banka bunu yapan bıze.???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı ben bu geç ödeme vs konusunda geçmişte problemler yaşadım bankalardan eve ihtarlar geldi vs tüm bunlara rağmen 3 defa ihtiyaç kredisi talebinde bulundum minimum 7000 lira tutarında üç kredide ertesi gün onaylandı. Aldım ödedim hatta birini hala ödüyorum.

Sanırım çalıştığınız yer bu konuda büyük etken köklü bir firmada görev yapıyorsanız banka sanırım bunu çok dikkate alıyor.

Zira normalde bana değil kredi bir bardak su bile vermemeleri gerekiyodu
    Hacı bende aynen başıma geldiği için yazdım en son geçen yaz lazım oldu banka dediki aslında size kredi veremeyiz ama şirket çalışanı olduğunuz için veriyoruz ödemezseniz maaşınıza el koyarız dediler

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hacı bende aynen başıma geldiği için yazdım en son geçen yaz lazım oldu banka dediki aslında size kredi veremeyiz ama şirket çalışanı olduğunuz için veriyoruz ödemezseniz maaşınıza el koyarız dediler
    Aynen ammo firmaya bakıyolar en önemli kriter bu, geçmişte analarınada sövsen önemli değil onlar için

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen ammo firmaya bakıyolar en önemli kriter bu, geçmişte analarınada sövsen önemli değil onlar için
    Hacı bankacı bunlar ana baba tanımazlar para para para

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başvurduğun krediyi çekmezsen iptal olur. çekersende ilk taksiti ödeyene kadar merkez bank. kayıtlarnda birşey gözükmez
    yanlışınız var.
    kredi onaylanıp, para size aktarıldığı anda mb kayıtlarına geçer.
    +aynı anda tüm banka sistemlerinde görünür.

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı smg_fcb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlışınız var.
    kredi onaylanıp, para size aktarıldığı anda mb kayıtlarına geçer.
    +aynı anda tüm banka sistemlerinde görünür.

Bakiniz : Bir onceki sayfada son mesaj.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kredi çekerken telefon faturası su faturası dalgası nedir ? onu ödemezsem kredi vermiyolar filan alakası nedir bankayla ?

diyelimki ben öğrenciyim babamın yanında ikamet ediyorum ama aynı zamanda şirket sahibiyim...evim filan tapulu hiçbir şeyim yok benden nasıl bir fatura talep edeceklerki ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adres teyidi icin.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adres teyidi icin.
    muhtardan alınan ikamet yeterli olmuyormuki ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhtardan alınan ikamet yeterli olmuyormuki ?
    muhtarlar para karsiligi yaptigi icin bu isi yeterli guvenilirlikleri yok. heleki son on yildir muhtar kayitlari neredeyse en kotu donemini yasiyor. yeni yeni nufusa dayali kimlkik sistemi ciktida bir nebze rahatladilar. ama teknoloji ve uzay caginda bile kagit kalem ve fatura derdinde guzel ulkemin guzel insanlari...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtarlar para karsiligi yaptigi icin bu isi yeterli guvenilirlikleri yok. heleki son on yildir muhtar kayitlari neredeyse en kotu donemini yasiyor. yeni yeni nufusa dayali kimlkik sistemi ciktida bir nebze rahatladilar. ama teknoloji ve uzay caginda bile kagit kalem ve fatura derdinde guzel ulkemin guzel insanlari...
    Adnks:adrese dayali nufus kayit sistemi su an hangi bankanin hangi subesi olursa olsun aninda ulasilabiliyor;olmasi gereken bir kisi farkli bir yere tasindiginda 6ay icerisinde sisteme guncelletmesi gerekiyor zaten 6ay sonunda basvurup guncelletmez ve ortaya cikarsa cezasida var.yasanmis olaylardan dolayi tel-su gibi harcama faturalari isteniyor adnks ile teyid etmek icin. Fatura harici noter ve muhtar ikametgahida kabul edilir fakat bicok kisi buralara para vermemek adina fatura getirdigi icin subedeki ark fatura demistir agiz aliskanligi ile

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hukuki olarak maaşının %25 inden fazlasına el koyamazlar. kamuya olan borçlarında ise bu oran %33 dür.

emre| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık muhtarlardan yetki alındı bildiğim kadarıyla nüfus müdürlükleri ikamet belgesi veriyor.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başvuruyu yaptığınız bankaya gidip parayı istemiyorum başvurumun iptalini istiyorum diyebilirsiniz. Neden herhangi bir görüşme yapmadan, başka bankaya başvurmak istiyorsunuz ki ?
    Instagram: mutusgarage

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben herzamanki gibi sabırsız davranıp birden fazla bankaya online kredi başvuru talebinde bulunmuştum. Sonra maaşımı aldığım banka ile görüştüğümde diğer bankalara yaptığım başvurular yüzünden kredi talebime onay verilmediği söylendi. Yoksa kredi almak için herşeyim tamamdı, hiçbir sıkıntı yoktu. Sadece birden çok bankada kredi talebim olduğu için vermemişlerdi.

İşin kötü yanı, o kredi taleplerini nasıl iptal edebileceğimi de bilmiyordum... Öyle geldi geçti işte. : ) Umarım soruna cevap olabilmişimdir abi.
    K.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)