abicim laciverte ben gittim baktım benim arabayla takas istemişti..resimlerden daha dökük duruyor, ama motoru sıfır dedi..benim pek içime sinmediğinden alıp göstermemiştim..diğerleri hakkında bilgim yok..ama bende edinicem bi t5
abicim laciverte ben gittim baktım benim arabayla takas istemişti..resimlerden daha dökük duruyor, ama motoru sıfır dedi..benim pek içime sinmediğinden alıp göstermemiştim..diğerleri hakkında bilgim yok..ama bende edinicem bi t5
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
Abi s70 ve 80 den sonra sarmıyabilir ama s40 t4 lerede bak derim.
İlk çıktığında bir tanıdığım almıştı canlı çok kullandım gerçekten harika oda iyi kaçıyor . Bi tane manuel ! ini buldum samanlıkta iğne bulmak gibi düşünürsen bi bak derim
Volvo S40 1.9 T4 1999 Model 17.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
jantlar filan harika zaten yere bas 10 numara olsun
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bi tane daha buldum lpg li manuel ;
Volvo S40 1.9 T4 2001 Model 21.750 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk
edit 1 tane daha : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0881592/detay/
şu işe bak ya 2 ay manuel T4 aradığımızı bilirm cebimizde para varken bulamamıştık sonra arkadaşım gidip Astra bertone aldı ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
24 lira falan çok be yaw...
izmirdeki mantıklı ama..
Doğru abi manuel olduğunu görünce badozlama daldım fiyata bakmadanZamnında ciddi çok aramıştık bulamadık , kısmet değilmiş hayırlısı inş güzelini sen bulursn
![]()
eyvallah sağolasın... 11-12 ye klimalı 1,2 Palio mu alsam yoksa 5-6 lira daha verip Volvo mu alsam![]()
![]()
1,6 DCi 130 hp Megane gelene kadar bekleyeceğim, geçici arabalarla idare edeceğim..![]()
Manuel olsaymış tadından yenmezmiş
Bende s70 hastasıyım okul bitsin maaşlı bi işe girer girmez manuel alıcam
Soner abi göstermek için Şaşmazda F1 servisi tavsiye ederim çok tecrübeliler volvo konusunda ve hastalar resmen.
Ne zaman bakıma gitsem 2-3 tane yatan S70 var dükkanın önünde Ankara'dakilerin çoğunu biliyorlardır en azından.
Abi Volvo yu satması ölümdü , çok uğraştık satana kadar araç full+full kazasız boyasızken . istediğin araç gelince bu sefer satmakla uğraşıcaksın büyük ihtimal hemen satılmayacak bekliceksin .Palio büyük ihtimal daha çabuk gider. Eğer geçici olarak alıyorsan bence Palio al.
Ne desem yalan olur birazda şans işi bilirsn bi bakarsın istediğin fiyata ertesi gün biri çıkar .Dediğin gibi Volvo hakikaten güzel 200+ hızlarda otur içinde klasik müzik dinle yane o derece![]()
Arabasına göre satılır kanımca kuzenimde S60 vardı satana kadar göbeği çatladı akrabamızda 2000 model 1.6 boş s40 vardı oda çok zor sattı
Amcamda V70XC var servis istiyo sat sat diye
İzmirdeki T4 iyiymiş ama![]()
Alırken ve satarken çok sevinebilirsiniz. 5 sene düz vites c70 kullandım üzerinde denemediğim hiçbişey kalmadı abuk subuk pahalı parçaları ve zincirleme gelebilen sorunları yüzünden bütçenize ve şansınıza yeterince güvenmiyorsanız çok tavsiye etmem. güzel araba orası ayrı ama Türkiye'nin genel şartları parça temini servis problemleri ve yakıtından dolayı çok da tavsiye etmem kimseye. Sürpriz noktalarından yüksek maliyetli problemler çıkabiliyor. bir mercedes veya bmw kadar rafine araçlarda değiller. s70den ziyade 850 tavsiye ederim daha çok volvo daha az ford ve daha sorunsuz bir modeldir genellikle. 5 silindir dışındakiler ise volvo karakterine çok yakın değiller özellikle s40 iyidir hoştur ama t5 çok daha başka.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)