çaktırma ya gaz verıoruz adama sende hemen bozdun .:cool:
Printable View
muffy hakkaten çok iyisin tebrik ediyorum
bir sonrakinde yanına misafir olmak isterim efeyle barıştan hayır yok:D
ulen şu ca18 lere harcadıgınız paraları e30 a harcasanız mis gibi yanlaya yanlaya sıkıntısız bitirirdiniz günü :D inadına japon diyonuz $$$$$ :D
kanka reçete belli efeye hep söylüyorum
alıcaksın e30'u çıkıp deli gibi döncen gelicen bak ankaradakilere 15dakika donut lastik yakma vs tık yok arabalarda:D
eray arkadaşlara e30 parça listesi hazırla,komisyonumu alırım
en basiti benim beyaz 325 olm drift drag roling ondan ona koşuyosun ama tık yok aalamanlar yapmış :D
ahahah eyv teşekkür ederim stock şekilde bişiler yapmaya çalışıyoruz işte : )
yaw brak ya ben 0 kuruş harcadım ca18det imin içine :D 5 sene oldu.. sabah geldim 6 lastik değiştirdim evime de geldim kapattım daha napim :D e30 fln tanımam :P :D
hadi len ağladığın konuları buldurtma bana şimdi :hehe: yaralarını deşmiyim :d
çok keyif aldık biz arkadaşlarla gözümüz kulağımız bayram etti. rob ve mavi m3 tu sanırım çok iyilerdi.
bide alana lütfen gaza gelmeyiniz yazılı bi tabela lazım bence.
saat 5.45 te cıktım yemek yemek için dobloyla cıktıktan beş dakka sonra maskonun o taraflarda polis durdurdu olimpiyatta drift mi yaplıyor dedi eed dedim bi kaç tane honda civic le s2000 yanlarında fena gazlamışlar yolda :D yakalıycaz onları diyorlardı :) sonradan yakaladılar mı bilmiyorum :D
Bi kaç kez ümraniyedeki pistte izleme şansım olmuştu, bu günde ilk kez olimpiyatta izledim. Ümraniyeden bu yana çok şey gelişmiş. Allah araçlarınıza zeval vermesin. Her yönden mükemmel bi gündü..
ayrı ayrı tebrikler herkeze.. :)
ama harika bi gündü tam kimseyle tanışamadım ama bi dahakine inş zaten en illagel adam bendim galiba doblonun bagajında yatarak izledim driftleri :)
Havanın da serin oluşu ile cidden güzel geçti :D
esnaf eray aradım senıı telefonun cekmıyordu :D