seni bulacaam oğlim :D
Printable View
Gercekten cok güzel organizasyondu kaç saat nasıl geçti hiç anlamadım :)
Güzel bir organizasyondu. Efe'nin habire çıkan intercooler borusu ilginçti :) Elimde birkaç tane fotoğraf var yarın paylaşırım inşallah.
Güzel bi gündü ufak tefek aksakliklar olsada :D bnm maf gitti araba calişmadi,efenin hortum atti durdu.ngz nin maşallahi vardi herzmn gibi :D
tüm iticilerime tekrar teşekkür ediyorm :D can,özgür,trgy,onur,ömer,rudvan ve ismini sayamadigim nice kahraman insanlar :D
iyidi iyidi arabalar ıyıce guclendı pıst hızlandı yakında olımpıyat cevresınde olur antrenmanlar.
barıs mufy nın arabaya zımpara yapıcaz senı kor edıcez cok kotu planlarımız var :D çaktırma efede maf var :D
Bugünden birkaç kare...
İzlemekten fazla çekim yapamadım.
Tüm araçlara maşallah...
http://www.gerigerivtecacarim.com/20...ft/1206/01.jpg
Devamı
ayağım çok fena su topladı ya :D
onun dışında herşey iyidi keyifli bir pazar geçirdik :) en kötü gününmüz böyle olsun :)
hahah yok olm benim öyle bi iddam yok ama yaparsak olur onu biliorum : )
alırım tabi :)
de ..
işte herkes in yüklenmesi suyunu çıkartıyor olayı biliosun... bak burda da yazmak istedim şimdi...
sonuçta '' antrenman '' yapıyoruz özel bir gün değil...yani atıyorum yarışma olur drift fest tadında bir gün yaparız oke derim yada o drift taksi muhabbeti...şu an onların bence hiçbir anlamı yok...antrenman yapıyoruz sadece alt tarafı....show günü değil bişi değil... bence bizim amacımız kendimizi geliştirmek oraya izlemeye gelenlerin amacı da bizi izleyerek keyifli vakit geçirmesi olmalı...diye düşünüyorum.. o bahsettiğim özel günlerde zaten yapılıyor fazlasıyla : )